Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Фейсбукът на Слави Трифонов с позиция за санкциите, Божков не се споменава

Политика

Фейсбукът на Слави Трифонов с позиция за санкциите, Божков не се споменава

Фейсбукът на Слави Трифонов с позиция за санкциите, Божков не се споменава - Tribune.bg
Снимка:

Поименно е посочен само Делян Пеевски

Близо денонощие след налагането на санкции от страна на САЩ на няколко български граждани, коментар по темата си позволиха и представителите на втората политическа сила от последните избори – ИТН.

Във Фейсбук профила „Слави Т. Трифонов“ беше публикувана официална позиция, според която гражданското общество в България е в основата на решението на САЩ.

Защото всичко, което е написано в доклада на Министерството на финансите на САЩ, българското гражданско общество го знаеше много преди вчерашния ден и го изразяваше на площадите и улиците. Още преди 8 години хиляди граждани в десетки градове заявиха своето отношение и позиция спрямо Делян Пеевски. И твърдо отстояваха своето отношение и позиция над 400 дни“, пише авторът.

В целия пост нито веднъж не се споменава другият голям засегнат от санкциите – Васил Божков.За сметка на това е атакуван Иван Гешев и е намекнато, че САЩ считат Борисов за „политическия лидер“, корумпиран от Божков.

Борисов: Не сме получили стотинка от Божков, не съм пипал кюлче, не познавам набедената плеймейтка

Нима забравихме, че над 200 дни хиляди български граждани в десетки градове у нас, а и в чужбина искаха оставката на главния прокурор и на онзи настоящ политически лидер? Затова американските санкции не са друго, освен подкрепа към това, което вече изрази българското гражданско общество. Те са протегната приятелска ръка от наш партньор“, гласи още позицията на ИТН.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати