Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Фейсбукът на Слави Трифонов: Веднага се сещам за аферата „Уотъргейт“ в САЩ

Политика

Фейсбукът на Слави Трифонов: Веднага се сещам за аферата „Уотъргейт“ в САЩ

Фейсбукът на Слави Трифонов: Веднага се сещам за аферата Уотъргейт в САЩ - Tribune.bg
Снимка:

ИТН безрезервно вярват на Атанас Атанасов и Бойко Рашков за подслушванията

Фейсбук профилът на Слави Трифонов публикува коментар по отношение на твърденията за подслушване на политици. Постът започва с вчерашното твърдение на Атанас Атанасов и днешното потвърждение на Бойко Рашков.

Рашков: ДАНС и ДАТО са подслушвали политици, материалите се унищожават

Не знам дали разбирате колко чудовищна е тази информация?!“, пише авторът на коментара.

„Разбира се, веднага се сещам за аферата „Уотъргейт“ в САЩ. Тогава представители на щаба на кандидата за президент и действащ президент на САЩ - републиканецът Ричърд Никсън, се опитват да монтират подслушвателно устройство в щаба на Демократическата партия в хотел „Уотъргейт“ във Вашингтон. В резултат на това Ричърд Никсън подава оставка. Само че това е в САЩ през 1972 година, а ние сме в България, член на ЕС и НАТО през 2021 година. И защо е чудовищно всичко това? Защото показва, че държавата не е била управлявана от Демокрацията, а от Мафията“, анализара постът.

Според оценката на автора от ИТН държавата досега е била овладяна от мафиотски структури, които са я използвали за личните си интереси.

„По-голямо доказателство за това, че мафията си е имала държава - здраве му кажи! За хората, поръчали и извършили това престъпление, веднага трябва да последва обвинение, съд и присъда. Само така ще покажем, че в България все още има остатъци от демократична и правова държава. Всичко това с общи усилия може да го изчегъртаме на 11 юли“, зове авторът.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети