Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Галя Прокопиева, Христо Иванов и Кака Цонка поведоха бунт срещу Фандъкова(СНИМКИ/ВИДЕО)

Политика

Галя Прокопиева, Христо Иванов и Кака Цонка поведоха бунт срещу Фандъкова(СНИМКИ/ВИДЕО)

Галя Прокопиева, Христо Иванов и Кака Цонка поведоха бунт срещу Фандъкова(СНИМКИ/ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Лумпен опита да нахлуе в общината

Един куп провалени и несъстояли се личности, сред които дори и жена на обвиняем олигарх, поведоха пред Столична община протеста срещу кметицата Йорданка Фандъкова, видя репортер на ПИК. Въпросната сбирщина от психодесни ѝ поиска оставката, защото не харесвали цвета на избраните от нея павета за ремонта на ул. „Граф Игнатиев”!

С този мотив оскандаленият правосъден министър Христо Иванов и предводител на тотално окарикатурената партийка с 2% подкрепа „Да, България” смята, че е може да се сменят управляващи. На неговото мнение обаче са едва две дузини психодесни, които се събраха на въпросния протест.

Повечето от тях бяха именно психодесни, предвождани от жената на обвиняемия олигарх Иво Прокопиев – Галя, която се опитваше да се крие с големи очила от медиите. А може пък и от срам заради малобройната им сбирка. На място и доста гръмогласна бе и протестърката Антоанета Цонева, по-известна като Кака Цонка.

Мощно рамо й даваше уж безпартийният блогър Иво Мирчев, който постоянно тормози общината с измислени сигнали срещу детските градини, докато накрая не се оказа, че гони лична корист във връзка с приема на неговите деца, както ПИК разкри.

Циркове се опитваше на прави и известният симулант Манол Глишев, който наскоро бе разконспириран, че умишлено е паднал сам пред униформени в центъра на София, опитвайки се да се изкара репресиран. Номерът му щеше да е такъв и сега, но след като полицаи арестуваха един от провокаторите заради обиди и опити да прави безредици, Глишев се ската.

Както ПИК съобщи по-рано, едва около 25 човека се оказаха недоволни от сивите павета, заради които проглушиха ушите на столичани в последните дни. Явно силите им стигат само до пускането на безумни фейсбук постове, с които тероризират хората в социалните мрежи, но в реалния живот нямат нито капацитет, нито подкрепа за каквито и да било инициативи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Иво Панов само се чудя защо вечния "олигарх" не си остана в Сингапур и защо за него законите не важат?
05.10.2018 20:22 / Отговор
Иво Тези си плачат за Прокуратурата. Цацаров да се самосезира!
05.10.2018 20:33 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати