Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гарелов: Радев без подкрепата на БСП е невъзможно да стане президент

Политика

Гарелов: Радев без подкрепата на БСП е невъзможно да стане президент

Гарелов: Радев без подкрепата на БСП е невъзможно да стане президент - Tribune.bg
Снимка:

„Радев се лута в отношението си с хората. Президентът сам попадна в капана, който сам си постави. Избърза да обяви, че изборите ще са на 28 март“, заяви пред БНТ журналистът Иван Гарелов пред БНТ.

Според опитния Гарелов президентът е допуснал да му се оказва влияние, страни от левицата и да търси опори в градската десница и либералните кръгове.

„Радев без подкрепата на БСП е невъзможно да стане президент, това е категорично. Ако той се заблуждава, значи греши много. Противопоставянето с БСП като че ли показа, че той отива в друга крайност. Заговори се, че има близост с вътрешната опозиция на БСП. Корнелия Нинова спазваше дистанция от него, тя никога не е натрапвала услугата си, че го е издигнала“, подчерта Гарелов.

Журналистът прогнозира, че ще се прибягва към по-отворената формула „независим кандидат, издигнат от БСП“.

„Защото ще припомня, че и ДПС каза, че е за оставка на президента. Можете ли да си представите, че без БСП и ДПС той може да бъде преизбран?“, попита реторично Гарелов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Но освен това и без подкрепата на ДПС. Затова спря анти ДПС говоренето от президентството и от Демократична България. На които също е кандидат Радев.
13.12.2020 17:10 / Отговор
Буй Радев не може да стане президент повече никога! Дефинитивно!
13.12.2020 18:26 / Отговор
ПРЕЗИДЕНТ-НИКОГА.................... РЕЗИДЕНТ-ДОКАТО Е ЖИВ.................................................. СЪДБАТА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА ГОРДИТЕ БЪЛГАРИ........
13.12.2020 21:16
Малака ДС в акция за защита на своите хора ?ГолЕм праз,че е и по-добре да не спечели втори мандат!
13.12.2020 18:44 / Отговор
агента Гарелов, Гарелов, нали помниш, че беше служител ан ДС?????
13.12.2020 22:20 / Отговор
Гарелов е хванал деменция. Сега има избори за парламент. Много подлоги на мафията, ама това са си ДС и милиционерите, които отклоняват вниманието от мафиотското ни правителство. Най- удобна дъвка им е достойния и честен президент. Ами като му дойде времето, ние народът ще го издигнем и пак изберем. Стига той да пожелае. А Иване, какво ще кажеш за колосалните провали на Борисов и патриотите?
14.12.2020 08:58 / Отговор
Простакът радев няма да бъде преизбран,понял?!
14.12.2020 09:31
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети