Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гечев за отцепниците от БСП: Искат да си запазят положението на феодали

Политика

Гечев за отцепниците от БСП: Искат да си запазят положението на феодали

Гечев за отцепниците от БСП: Искат да си запазят положението на феодали - Tribune.bg
Снимка:

„Във всичките изяви на бившите ни другари няма нито едно предаване, в което те да се опитваха да убедят българската общественост и членовете на партията, че предлагат някакви нови идеи. Че те не са съгласни с основните цели на партията. Те изразяваха лични интереси. Това, че са били и са извадени от Изпълнителното бюро, това, че не се чувстват комфортно в Националния съвет и очевидно се чувстват заплашени, че няма да попаднат в новите листи на депутатите, те се оттеглиха. Искам да ви кажа още нещо - много от тези хора години наред са разчитали за попадането в парламента като водачи на листи. Ако са толкова сигурни в себе си, защо не отидоха на общи избори на депутати, както аз съм ходил. Те искат да си запазят положението на феодали и цял живот да карат като водачи на листи.“ Това заяви пред БНТ народният представител от БСП Румен Гечев.

Според него затова членовете на партията са ги наказали. „За тях е затваряне на страница, за нас е сваляне на тежести по пътя към финала. Плувахме втори коридор с тежести, сега влезнахме в първи коридор свободно плуване без тежести“, допълни Гечев.

Попитан дали БСП ще са следващите управляващи, проф. Гечев изтъкна, че за победа трябва да се работи много. Според него БСП имала шансове за победа в избори и те били реалистични.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Анастас #
Тази БеСеПарска Мутра
защо въобще я канят в националната телевизия ...!!??

Въпросното вещество и псевдо "преподавател".

Затова Му е крива МутроВиьията - заради помията, лъжите и наглостта която бълва оралнотпМу отверстие.

Ще гориш в Ана - Мутро недойбана ...
.
03.10.2020 12:17 / Отговор
коментар Изританите/отцепниците от бкп искали да си останат феодали:)!А др.гечев изобщо не иска да си остане феодал:(!Той си е просто беден милиардер!От първия до последния в бкп са феодали, милиардери, богаташи, продажници, маларийни комари, хиени, хищтници, кръвопийци, мафиоти от държавната мафия кгб!
03.10.2020 12:39 / Отговор
Добрев Гечев трябва незабавно да стане вицепремиер!!Той за това живее.Ако икономиката или финансите му попаднат в ръчичките жална ви майка.Казвам на вас защото аз прекрасно знам,какво ще се случи.На първо място при него е личния му бизнес,а след това грижата за бедните и онеправданите.Самовлюбен хитрец с болна амбиция за власт.Социалист с битие на капиталист от всякъде.Около Нинова всички са такива.Гергов,Овчаров,Таско Ерменков,Манол Генов,Лечева,Ана Янева,Паскалев,Мутафчийски и още и още.....Тези ще водят битка за социална справедливост.За социализъм с капиталистическо лице.Честито на електората им,който крета с по 200лв. в джоба....
03.10.2020 17:43 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати