Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Велислава Дърева: БСП е превърната във фен-клуб на Нинова

Политика

Велислава Дърева: БСП е превърната във фен-клуб на Нинова

Велислава Дърева: БСП е превърната във фен-клуб на Нинова - Tribune.bg
Снимка:

"Това, което се случва в БСП, сякаш не можеше да не се случи. В момента партията е превърната във фен-клуб на един човек, на председателя на БСП (Корнелия Нинова - бел.ред.). Няма такива партии на света, освен лидерските партии, авторитарните партии", каза пред БНР журналистката Велислава Дърева.

БСП в момента има председател, който е безконтролен по всички направления, коментира тя.

"Уставът на БСП съдържа един правен и политически абсурд. Конгресът на партията, който е върховен орган, може да разпусне БСП, но няма право да избере председател, това негово основно правомощие му беше отнето", допълни Дърева в предаването "Нещо повече" .

"Много анализи бяха направени на историята с прекия избор, но няма кой да чуе…Още преди 3 г., когато бе променен уставът, категорично казах, че съм против такава промяна в устава, защото който и да бъде избран, ще бъде човек, който ще бъде над Национален съвет, над парламентарната група и над цялата социалистическа партия – това ще бъде напълно безконтролен човек, който ще се държи като авторитарен лидер", подчерта Велислава Дърева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Вещицата Дърева с такава злоба избълва ред лъжи- Какво авторитарно има да те избере цялата партия? Знакови фигури отпаднали от НС на БСП- Ами с памперси ли трябва да ги снабдява Нинова? Едно време подигравахме баба Цола с гащите й. Конгресът бе ги е избрал. Глас народен глас Божи. Одеснявала се, та нали нейният Сергейчо въведе плоския данък и той одесни БСП. Много правилно Нинова действа, само така млада и свежа кръв има нужда тази партия, а не с изкуфели мозъци като на тази дърта вещица.
02.10.2020 00:04 / Отговор
кесо Кака ви Курни иска да компенсира щетите които й нанесе демокрацията - отне й цели 52% от Техноимпекс, затова иска 100% власт над БКП/БСП, та поне малко да се "утеши" за голямата загуба. Ех, много мъка има по този свят, "другари"!
02.10.2020 12:22 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети