Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георг Георгиев за Петков и дарителската сметка: Ако не беше тъжно, щеше да е смешно

Политика

Георг Георгиев за Петков и дарителската сметка: Ако не беше тъжно, щеше да е смешно

Георг Георгиев за Петков и дарителската сметка: Ако не беше тъжно, щеше да е смешно - Tribune.bg
Снимка:

„Правителството се сваля само“, допълни още лидерът на МГЕРБ

„Истините, в случая с износа на оръжия, са две - тази на коалицията и Нинова и нашата. Но доказателствата са на наша страна.“ Това заяви лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев пред БНТ по повод разкритията за износ на оръжия от българска страна за Украйна.

„Една от компаниите е изградила солиден бизнес с фабрики в България, Румъния и т.н С 400 млн. лв. се е увеличил износа. Товарителниците с оръжия пътуват на 100 км от украинската граница. Обосновката ни е, че имаме разрешение за износ от страна на министър Корнелия Нинова и индивидуалните решения за пратки“, каза още той.

ГЕРБ-СДС сме най-силно затъпени за военната помощ за Украйна, но искаме те да спрат с лицемерието. Помощта за Украйна трябва да продължи, но управлението не е на тази висота в момента. Нинова и ПП виждат изтъняващият си мандат, но е време да кажат истината на българите, коментира Георгиев.

„Ако не беше тъжно, щеше да е смешно. Вчера Кирил Петков обяви сметка за помощ на Украйна, която се оказа в Нигерия. Трябваше украинското посолство да ги поправя“, разкри лидерът на МГЕРБ.

„Хората имат само заплатата си, а кабинета натрупаните пари в офшорките си“, допълни още той и допълни, че: „Правителството се сваля само. Правителството трябва да остане дотогава, докогато и последният гласуващ се убеди в некомпетентността им.“

„Лена Бориславова пише, че коалиционните партньори се държат като в детската градина, аз бих определил цялото им поведение като зоологическа градина“, завърши Георг Георгиев. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети