Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Гергов: БСП играе след мача, някой отвън натиска копчето на Нинова

Политика

Георги Гергов: БСП играе след мача, някой отвън натиска копчето на Нинова

Георги Гергов: БСП играе след мача, някой отвън натиска копчето на Нинова - Tribune.bg
Снимка:

Тя мина през Гуцанов, мина през много хора, употребявайки ги, обвини Гергов соцлидерката

Корнелия Нинова използва мнението на Георги Гергов, за да си прави пиар и да се оплаква от атаки срещу нея и партията. Това заявява Гергов пред dariknews.bg.

„Едва ли не, че съм нападнал нея и партията, да се яви като мъченица и затова започва да се занимава с мен. Съветвам я да не говори за достойнство, защото тя мина през Гуцанов, мина през много хора, употребявайки ги. Кой всъщност остана в ръководството на партията? Къде е Паскалев, къде са много други другари вътре в ръководството на партията? Това е прийом - махни се ти, да блесна аз, но това е неин проблем, който става проблем на партията“, разказва знаковият социалист.

„Ако аз съм врагът с партиен билет, добре. Ако тя трябва да е мъченица, добре, но накъде сме тръгнали? И къде повече да слизаме от тези 8-10%, които ни дават сега социолозите? Какво трябва да се случи, за да се прозре и да се види от другарите, че така повече не може?!“, пита Гергов.

По думите му Нинова си е купила БСП.

„БСП тя я спазари с мен, с Краси Янков, нали? Тогава ние ѝ се доверихме, защото тя прие нашите условия. Тя прие моето единствено условие БСП да бъде първа политическа сила. Аз винаги съм казвал, че нейното копче се натиска някъде отвън. Не може да е в партията това копче, защото тя не е партиен човек. И е тръгнала на война вътре в партията. Докога ще я рушим тая партия? Това ли е проблемът, че съм казал, че Борисов се е справил със ситуацията? Ако това е проблемът, нека да питаме къде е другият проблем - какво се случва, че постоянно се наблюдава спад на нашата партия. Ние не сме адекватни в тази обстановка“, коментира с разочарование Георги Гергов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Иво Абе нинова защо изгонва от бсп гергов който я издигна за лидер на бсп!?И тя като станишев който направи партията лидерска, продължи по същия начин!
28.04.2020 09:42 / Отговор
Киро Бизона Защото крушовишката биволица е неблагодарна! Не беше благодарна на Иван Костов, който я дари с Техноимпекс, нито на Р. Овч., който я направи зам.-министър, нито на Станишев, който я вкара във висшия ръководен орган на позитанци, а най-малко пък на бай Гочито Гергов, който я направи председател! Но всички вече я разбраха що за долна трътка е и никой няма да си помръдне и малкия пръст, за да ѝ помогне оттук нататък!
28.04.2020 11:26
Иво Прав си Киро!Ще я оставят да срути бсп и ще я нанижат на шиш за барбекю!
28.04.2020 12:40

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп