Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Свиленски: Изкъпах се в басейна и съм чист

Политика

Георги Свиленски: Изкъпах се в басейна и съм чист

Георги Свиленски: Изкъпах се в басейна и съм чист - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът на БСП отговори на Тома Биков за поемането на политическа отговорност

„Вие от оставки не разбирате. Единствената подадена оставка е от този, който организира СПА семинара ви“, заяви Тома Биков по време на дебатите за гласуването на оставките на тримата министри и назначаваното на нови.

„Случиха се арести, оставка не е имало. Политическа отговорност още не е понесена. Така че по-полека с оставките и критиките“, припомни депутатът от ГЕРБ.

„След СПА, г-н Биков, ме видяхте гол, изкъпах се в басейна, чист съм и мога да говоря“, така отговори Георги Свиленски от БСП.

„Не искам да ви се бъркам в партията, че вътре сте се разглобили доста, но това, че съсипахте понятието „опозиция“ прави в немилост всяко управление. А когато е немило едно управление, това застрашава националната сигурност. По тази логика заради това, че съм загрижен за националната сигурност, мога да искам оставките на вашите лидери. Така че по-добре вие си подайте оставката и да дойде някой, който ще е сериозна опозиция, за да имаме сериозно управление и сигурност в държавата“, заяви Вежди Рашидов.

Подновяването на един кабинет е нещо нормално и демократично, смята председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров.

Той припомни и че социологическите проучвания ясно показват, че хората не желаят предсрочни избори.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети НС, дебат, министри

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати