Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ: Да спре разпадът на държавността, предизвикан от тези, които излъгаха българите

Политика

ГЕРБ: Да спре разпадът на държавността, предизвикан от тези, които излъгаха българите

ГЕРБ-София даде началото на предизборната си кампания с водосвет за здраве и успех

ГЕРБ-София спази дългогодишната си традиция, като даде начало на своята предизборна кампания с тържествен водосвет за здраве и успех, отслужен в православния храм „Света София“.

„Откриваме кампанията с очакването след тези избори България да започне да излиза от този тупик, в който се намира вече две години, и с много усилия, въпреки трудностите, все пак да започне да върви напред, а не да продължи да върви назад, както се случва в момента“. Това заяви Тома Биков – водач на листата на ГЕРБ-СДС за 24 МИР София .  

„Надявам се, да спре разпадът на държавността, който беше предизвикан от тези, които излъгаха българите, че животът им ще стане по-добър и че всичко за много кратък период от време ще се подреди“, продължи той.

По думите му „изводът, който трябва да си направим е, че нищо не може да стане без усилия, нищо не може да стане с пожелания и с празно говорене“.

„Ние сме готови да работим и да направим, така че страната отново да бъде важен фактор както за обществото, така и за региона, в който живеем“, каза в заключение Тома Биков.

„Две години „Промяна“, единственото, което постигнаха беше да вдигнат цените, нищо друго. Нищо друго не се вижда в България днес, освен високите цени“, отбеляза Делян Добрев.

„ГЕРБ може да реши този проблем“, категоричен бе Делян Добрев, като припомни, че в годините на управление на ГЕРБ инфлацията е била между 0 и 2%, докато в момента е 20%“.

„Тъй като се намираме в един двугодишен маратон от безвремие и от избори в избори, искрено се надявам, че това е краят на този дълъг цикъл от неизвестност. България вече няма време да стои в този омагьосан кръг“, каза Александър Ненков. „Видя се, че когато няма работещо редовно правителство, когато личното надделява над общото и противопоставянето е толкова силно, България изпусна един златен шанс да влезе в еврозоната. Нещо, което беше предначертано с ясни графици“, подчерта Ненков.

Той изтъкна, че това се е случило поради политическата нестабилност и недалновидни решения от страна на предишното управление на „Промяната“.

На водосвета в църквата „Света София“ присъства и кметът на София Йорданка Фандъкова.

„Не позволявайте тези неща да се променят. Православието не е промени, затова скоро ще отбележим 2000 години Православна църква. Няма друга такава! Сам Бог казва „Това, което не е от Бога, то е временно и ще отмине“. Тази наша църква е от Бога и ние трябва да я да я съхраняваме, да пазим българското и нашите традиции. Нека Бог да бъде с вас, да ви дарува здраве, сили и успех! Амин!, обърна се отецът към кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС и всички присъстващи на водосвета в храм „Света София“.

Според него денят на водосвета не е случаен. И щом те са в Божия храм на Православна Неделя, това означава, че сърцата им са чисти и ще направят всичко възможно България да просъществува!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати