Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ: МВР готви арести за бивши министри от партията

Политика

ГЕРБ: МВР готви арести за бивши министри от партията

ГЕРБ: МВР готви арести за бивши министри от партията - Tribune.bg
Снимка:

Цели се показност, за да се измести фокусът от това, че правителството не се справя с упралението, заяви проф.Ангелов

МВР готви арести срещу бивши министри от ГЕРБ. Това зави в кулоарите на Народното събрание депутатът от ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов. По думите му се цели показност, за да се измести фокусът от това, че правителството не се справя с упралението.  

„Готвят се арести с разрешението на НС да се свали имунитета на бивши министри на ГЕРБ, които да бъдат показно арестувани и да се измести темата от това което правителството не се справя.“, категоричен е проф. Ангелов.  

На въпрос за кого става дума, бившият министър на здравеопазването отговори, че това най-вероятно са хора посечени от премиерът Кирил Петков в списъкът му от Гугъл.

„Вероятно това са онези хора, които по антикорупционната търсачка Гугъл са в списъка на Петков. Вчера стана ясно, че единствено Кирил Петков е бил разпитван. Той ли е бил изнудван от г-н Борисов? Един министър председател ли решава, че трябва да арестува шефа на най-голямата опозиционна партия?“, попита той.

По думите на Екатерина Захариева се връщат времената на Народната милиция.

„Не се страхувам, но се връщаме във времената когато имаше народна милиция. Имаме правила. Няма и МВР потвърждава за съдебно решение за извършване на тези действия.“, допълни бившият външен министър.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ГЕРБ, МВР, арести
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети