Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойкот: ГЕРБ ще влезе в парламента само за промените в Конституцията

Политика

Бойкот: ГЕРБ ще влезе в парламента само за промените в Конституцията

Бойкот: ГЕРБ ще влезе в парламента само за промените в Конституцията - Tribune.bg
Снимка:

ГЕРБ ще влезе в парламента само за промените в Конституцията и няма да подкрепи нито един проект на Министерски съвет. Това обяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Решението е взето след неочакваното уволнение на шефа на „Пирогов“ д-р Валентин Димитров.

Шефът на Пирогов е освободен, назначиха му заместник

„Думите в политиката значат отговорност, а действията носят последици“, подчерта Атанасова и напомни, че преди седмица лидерите на партиите, подкрепящи управлението, са се разбрали, че не им трябват повече трусове.

„Редно е да седнем и да се изясним по всички теми. Денков очевидно не взема решенията, някой друг ги взема, може би здравният министър. Не им поставяме условия, но искаме партньорско отношение. Тази недопустима злоупотреба с доверие все някога ще се изчерпи. Конституцията ще бъде подкрепена от ГЕРБ, надявам се някой от другите да не си намери оправдание“, подчерта тя.

„Вече се спекулира с темата здраве, с избора на ръководството на НЗОК, сега започва търгуване с дружествата. Имахме уговорка с Денков да не се пипа шефът на „Пирогов“, ако няма доклади, които да показват точно обратното. Очакваме те да преразгледат абсолютно всички действия и да ги синхронизират с нас“, подчерта Десислава Атанасова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети