Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ-Перник откри предизборната си кампания за евроизборите

Политика

ГЕРБ-Перник откри предизборната си кампания за евроизборите

В следващия Европарламент ще продължим да защитаваме интересите на България, заяви Андрей Новаков

С водосвет за здраве и успех ГЕРБ-Перник даде старт на предизборната кампания за членове на Европейския парламент. По традиция ритуалът беше отслужен в църквата „Свети Иван Рилски“. Свещ в храма запалиха най-младият кандидат за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков и Александър Йорданов, областният координатор на местната структура на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска, народният представител д-р Александър Александров, председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, членове и симпатизанти на партията в Перник, представители на Съюза на демократичните сили.

Андрей Новаков подчерта значимостта на предстоящите избори както за България, така и за Европа. "В следващия Европарламент ще продължим да защитаваме интересите на страната ни в Европа и гласът на България ще се чува", категоричен беше той.

Председателят на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска отбеляза, че Андрей Новаков заема достойното трето място в листата за кандидати за евродепутати, което е признание за успешната му работа през последните пет години като представител на българските граждани в Европейския парламент.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети