Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ подават жалба в ЦИК и съда за готвени манипулации на вота

Политика

ГЕРБ подават жалба в ЦИК и съда за готвени манипулации на вота

Снимка:

ГЕРБ днес ще пуснат жалба в ЦИК и съда за готвени манипулации на изборите, обяви лидерът на партията Бойко Борисов в Дулово. Той подчерта, че като не се броят изрезките от машината след дадения вот е чиста манипулация. Борисов отново припомни, че машините са доставени от Венецуела, а за софтуера отново се грижат хората на Мадуро.

„Трябва да гласуваме много, за да не може подменят вота“, призова лидерът на ГЕРБ.

„Бях млад лейтенант от пожарната, когато ме пратиха тук при Възродителния процес. ДПС не се отказва да прави коалиция с БСП. Тогава хиляди се редяха на опашки за паспорти, за да си напуснат къщите. Няма по-лошо от това, което ни причиниха комунистите. Това са лоши хора. Слави Трифонов и Татяна Дончева ли са новото. Това е добре забравено и пребоядисано старо. Ние поправяме грешките си и вървим напред. Мюсюлманите са нашият политически мост", каза Борисов и подчерта, че етническия мир е най-важен в тези региони. 

„Ще бъдат трудно на тези избори не за друго, а защото сме много големи и не могат да ни преглътнат лесно. Но това са лоши хора. Това са тези същите. Бойко Рашков е бил тогава в следствената служба. Не знам защо казвате нови партии? Нова партия на Мая Манолова? Тя е в политиката отпреди мен. Кое е новото? Татяна Дончева е в политиката от преди мен. Коя е новата партия? Слави Трифонов от 90-та година прави политическо шоу и е на екран. Кое е новото?“, попита Бойко Борисов и подчерта, че нищо ново няма, освен добре забравено и пребоядисано старо. 

Бойко Борисов изрази и възмущението си от фактическото спиране на строителството на автомагистрала „Хемус“. „Не мога да повярвам, че ще направят такава глупост. Ако на 11 юли покажем добър резултат, ще търсим варианти да управляваме. Ако не, ще останем в опозиция. С толкова много кметове, не могат да не се съобразят с нас, но истината е, че трябва да сме първи“, заяви лидерът на ГЕРБ.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още