Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Нямам къща в Испания, живея в Банкя. Правят се внушения (ВИДЕО)

Политика

Борисов: Нямам къща в Испания, живея в Банкя. Правят се внушения (ВИДЕО)

Борисов: Нямам къща в Испания, живея в Банкя. Правят се внушения (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Думите им ми дават право да си търся правата в съда, допълни още лидерът на ГЕРБ

„Честит празник, кой каквото празнува. Пореден, бих казал, опит да бъдем шантажирани и дискредитирани. За радост гледах Петков, който коментира въпросния доклад или каквото е то, защото е не е ясно как определени медии го получават. Единственото общо с моето име е че ме има на снимка, каза Петков.“ Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод думите на премира Кирил Петков и доклад по т.нар случай „Барселонагейт“, в който има негова снимка.

„Аз съм се снимал много пъти в Испания, от парада в Аликанте където ми връчиха червения кръст на испанската полиция. След това главния им секретар ми връчи жезела на полицията. Първия премиер, с когото се срещах беше Сапатера, после със Санчес.“, обясни бившият премиер.

„Засекретиха енергийната комисия а там за секунди са източвани милиони, скриха фирмите зад които стоят заместници и министри. Едно време са казвали, като няма хляб дайте им зрелище. Нито съм имал къща, нито имоти, нито имам, нито ще имам. Живея в Банкя там където съм се родил, където влачеха ковчези и още живея там. Чудовищни са сметките за ток въпреки компенсациите, инфлацията отива над 10%. Мрат средно по 100 души на ден, а те се хвалят че се справят с ковид кризата, първи сме по смъртност и това било справяне. Месеци наред няма План за възстановяване, няма бюджет, още преди да са го гласували говорят за актуализация. Нито съм имал, нито имам и няма да и имам.“, категоричен беше той.

„Дори нямам възможност да наема адвокат за една снимка с някакъв футболист. Държах все пак да покажа, че Петков беше коректен и ако имат такъв доклад да проверяват каквото искат да правят, и да доказват или да се извиняват. Странен е начинът, по който го правят за поред път. Стотици "подслушвания", оказа се че няма. А първите служебния управления твърдяха точно обратното, после ядох хора, това заминава. Сега нещо ново трябва да извадят, но това ново е някакво старо.“, заяви Борисов.

„Ако не намесват моето име това няма да има никакво значение. Какъв е този доклад тепърва ще става ясно. Не се дава на „Медияпул“ доклада и после контролирано през други медии.“, обясни лидерът на ГЕРБ.

„Ако не е моето име това няма да съществува, защото ние сме единствената реална опозиция. В другата стая поне 15 депутати обсъждат бюджета и предложенията, които ще направим. Виждате, че и горивата растат, ще предложим да се намалят ДДС на храните. Това работим и за да ни разконцентрират и извадя от равновесие, те това работят, но това няма да им свърши работа за бюджета и плана. /бел.ре. Плана за възстановяване/“, категоричен е Борисов.

„Ето ние не обсъждаме инфлация и това, че ни намаляват растежа, ние пак си говорим за това, години наред. А вие знаете къде живя и там си живея.“, повтори още веднъж той.

На въпрос защо има негова снимка, Борисов заяви, че се пише по слухове и предположения.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати