Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ-СДС обявиха кандидатите си за районни кметове

Политика

ГЕРБ-СДС обявиха кандидатите си за районни кметове

ГЕРБ-СДС обявиха кандидатите си за районни кметове - Tribune.bg
Снимка:

Сред кандидатите за районни кметове на ГЕРБ-СДС има утвърдени и харесвани кметове и нови лица, които са от частния бизнес и академичните среди и имат експертиза. Това стана ясно по време на регистрирацията на партията в Общинската избирателна комисия-София за участие на местните избори. 

От ГЕРБ-СДС издигат отново Младен Младенов за кмет на район "Връбница". Във фейсбук профила си той написа, че тръгва „уверен и спокоен, защото знам, че когато обичаш това, което правиш, твоите надежди ще се увенчаят с успех!

Обещавам да бъда мъдър в своите решения и знам, че заедно с всички вас, можем да направим района прекрасно място за нас и нашите поколения“.

 Сред имената са още Иван Божилов - за район "Илинден", Ивайло Цеков - район "Искър", Тодор Кръстев за район "Сердика", Рангел Марков за "Банкя", Милко Младенов - "Люлин", Савина Савова - "Възраждане", Иван Чакъров - "Красна поляна", Даниела Райчева - "Нови Искър", Димитър Димов - "Надежда".

Сред новите лица са арх. Румен Русев - "Красно село" и депутатът от парламентарната група на ГЕРБ-СДС Евгения Александрова, която ще бъде кандидат-кмет на "Панчарево".

Директорът на 119-о училище Диян Стаматов е номинацията на ГЕРБ-СДС за кандидат за кмет на район "Изгрев".

Борислав Тодоров е кандидатът за кмет на район "Овча купел". Йоана Драгнева - за район "Оборище", Борис Петров - за район "Кремиковци", Анжелина Тотева - за "Лозенец", Юлиян Пейчев - за район "Младост", Кристиян Маджуров - "Студенски град", Борислав Борисов - "Слатина".

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети