Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дариткова: Поднасям извинения на Сидеров, най-вероятно се получи недоразумение

Политика

Дариткова: Поднасям извинения на Сидеров, най-вероятно се получи недоразумение

Дариткова: Поднасям извинения на Сидеров, най-вероятно се получи недоразумение - Tribune.bg
Снимка:

Смятам, че споразумението ни е в сила и ние ще продължим да бъдем управляващо парламентарно мнозинство, каза Даниела Дариткова

След като Волен Сидеров обвини ГЕРБ, че умишлено председателстващият заседанието на парламента днес Емил Христов не му е дал думата, както и че с мълчаливото им съгласие групата на „Обединени патриоти“ е разбита, председателката на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова уточни, че се касае за недоразумение.

„Волен Сидеров видяхме и ние, и председателят, че поиска думата, когато течеше процедура за гласуване. Той твърде късно реагира и нямаше как да бъде прекъсната процедурата по гласуване. Аз поднасям извиненията си към  г-н Сидеров, но най-вероятно се получи недоразумение, защото не беше разбрано, че той иска думата своевременно“, обясни д-р Дариткова.

Тя се позова на Правилника за работа на Народното събрание и факта, че няма как да бъде прекъсната процедурата по гласуване.

 „Аз искрено съжалявам за случката. Смятам, обаче, че г-н Сидеров има трибуна да изкаже мнението си, също така разчитам на отговорното поведение от страна на нашите коалиционни партньори. Смятам, че споразумението ни е в сила и ние ще продължим да бъдем в рамките на този парламент управляващо парламентарно мнозинство“, подчерта д-р Дариткова.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети