Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ ще сезират ЦИК за Костинброд II по БТВ

Политика

ГЕРБ ще сезират ЦИК за Костинброд II по БТВ

ГЕРБ ще сезират ЦИК за Костинброд II по БТВ - Tribune.bg

В изборния ден репортажи по медията откровено агитираха

ГЕРБ ще сезира Централната избирателна комисия (ЦИК) заради предизборни репортажи, излъчени по БТВ в деня на изборите. Това потвърдиха пиарът на партия Никола Николов и депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред Клуб Z.               

Репортаж по БТВ откровено агитираше анти-Фандъкова в изборния ден. Медията излъчи доста пристрастен материал за ремонта на Графа.

„Ремонтът нито приключи в срок, нито се оказа според очакванията на гражданите. Десетки пострадаха от бетонните блокове“, обявиха БТВ. В социалните мрежи се роди хаштагът „Хубаво е, но не е готово”, казаха в ефир те, с което агитираха в полза на определени кандидати.

Освен това БТВ използва данни от „Маркет Линкс“, а те посочваха, че Мая Манолова води пред Йорданка Фандъкова. Официалните резултати опровергават това, след като досегашният кмет на София е с преднина от 9%.

Телевизията обаче не спря с това и излъчи редица материали от различни градове с противоречиво съдържание в деня на изборите.

За Русе от БТВ направиха обширен материал за мръсния въздух – проблем, който съществува в крайдунавския град от поне 3 десетилетия.  В деня на вота припомниха и за злоупотреби с общински жилища и с парите от лихвоточките на хората от Хасково – новина от повече от седмица. Припомниха и ремонта на булевард „Васил Левски“ във Варна.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети