Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ: Не червени бюлетини, а червен картон от избирателите ще получи Нинова

Политика

ГЕРБ: Не червени бюлетини, а червен картон от избирателите ще получи Нинова

ГЕРБ: Не червени бюлетини, а червен картон от избирателите ще получи Нинова - Tribune.bg
Снимка:

БСП живее в илюзорен свят, твърди депутатът Александър Иванов

„След грабителската приватизация, от БСП да представят някаква „визия“, това е наглост. Тези, които ги няма тук, са сценаристи, режисьори и изпълнители на главните роли в разграбването на България“. Това заяви депутатът Спас Гърневски от ГЕРБ на брифинг в Народното събрание.

Той преброи, че лидерът на БСП Корнелия Нинова „отивала“ при българския народ за четвърти пъти.

„Вместо червени бюлетини този път на следващите избори догодина тя ще получи голям червен картон“, прогнозира той.

„Нека припомня на г-жа Импексова, че разграбването на държавата стартира преди 89 г. След тези грабежи започна и самата приватизация. Импексова има дейно участие в тази приватизация. Където стъпи Импексова трева не никне. Ами пловдивския панаир - за близо милиард беше придобит от Гергов, докато Нинова беше зам-министър. Ами куфарчетата на Добрев? Това разграбване продължи до 2009. За радост на българския народ дойдоха хора, които вече 9 години лекуват тези рани. В БСП има много хора, които имаха главната роля при разграбването на България“, заяви още той.

В допълнение Александър Иванов от ГЕРБ изтъкна, че БСП живее в илюзорен свят, защото не е отекнал още „шамара“, който са получили на последния частичен вот на местните избори преди седмица. На него столетницата получи само 50 гласа от 1080 общо в тези населени места, което прави по-малко от 5%.

Според Иванов постигнатите параметри от 11 млрд. лв. фискален резерв, 105 млрд. лв. БВП, под 6 на сто безработица и инфлация под средната за Еврозоната, са доказателство, че правителството на ГЕРБ работи последователно за изсветляването на икономиката и че българската икономика работи добре.

Автор: Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати