Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гергов: Не участвам в незаконните процедури на Нинова за председател на БСП

Политика

Гергов: Не участвам в незаконните процедури на Нинова за председател на БСП

Снимка:

"Корнелия Нинова, председателстваща БСП 4 години, постоянно нарушаваща Устава на партията, се опитва днес отново в нарушение, да присвои БСП с втори председателски мандат”. Това заяви членът на НС на БСП Георги Гергов по повод съобщението от Нинова, че по Устав има лично право да назначи Владимир Москов, заместник-председател на БСП и кмет на Гоце Делчев, съобщава „24 часа“.

"Аз съм законно избран за председател на Областната и Градската организации на БСП в Пловдив. Незаконна е процедурата за избор на председател на БСП, която Нинова в свой интерес прокарва в разрез с висшите правомощия на НС на БСП", смята Гергов.

Той уверява, че заедно с членовете на националния съвет са длъжни и ще успеят да свикат пленум на БСП, за да запазят правата на всеки член на партията и историческите и градивни идеи на социалистите.
"Ще се видим, г-жо председател, на законно свикан НС на БСП преди 12.9.2020, за да отменим манипулациите ви за председателския пост. И своеволните ви лични незаконни решения за бъдещето на БСП", посочва Гергов.  


Коментари (1)

Свинарят заедно с Миков и кохорта от стари предатели трябва да се запишат в ГЕРБ, тъкмо човекът ги вика в София, най- добре е да подават заявления за членство. Лика прилика са си с мафиотчетата.
04.08.2020 16:29 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още