Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гешев: Срещу мен възразява една политико-олигархична група, която се притеснява от закона

Политика

Гешев: Срещу мен възразява една политико-олигархична група, която се притеснява от закона

Гешев: Срещу мен възразява една политико-олигархична група, която се притеснява от закона - Tribune.bg
Снимка:

Избраният за главен прокурор и чакащ своето назначение от президента Румен Радев - Иван Гешев, коментира пред журналисти протестите срещу себе си. Според него проблемът идва от една политико-олигархична група, която се притеснява от закона.

„Тази група няма практиката да спазва закона - просто не иска да има избора, който на нея не ѝ харесва“, заяви той пред журналисти в Русе, където беше заловена пратка със 93 кг. Хероин за Западна Европа.

По думите на Гешев протестиращите проявяват безпринципност.

„В България винаги има протести за нещо - това означава, че има гражданска позиция. Хората изразяват мнението си. Едни харесват процедурата, други не я харесват. Едни смятат, че са големи. Други смятат, че не са толкова големи, че има около 100 човека. Въпрос на гледна точка - всеки вижда, каквото иска“, заяви той.

Гешев коментира и исканията за извинение от страна на члена на ВСС Атанаска Дишева.

„Прочетох, че някой иска да се извиня. Не смятам да се извинявам на някой за това, че този някой няма чувство за хумор. А иначе, дай Боже, и мен така да ме заплашват – че ще имам блестяща политическа кариера“, пошегува се той.

По време на заседанието на ВСС за прегласуването на кандидатурата на Гешев Дишева се оплака пред колегите си от ВСС, че кандидатът за нов главен прокурор ѝ казал: „Поздравявам ви, г-жо Дишева – пред Вас стои блестяща политическа кариера. От Вас ще излезе прекрасен общински съветник”.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

К.К. Борещите се срещу Гешев - уж кандидатурата на Доган, коленичат пред пРезидента на Доган и го молят за помощ. Молят за помощ този, който стана пРезидент с решаващата подкрепа на Доган! Пълна шизофрения и кретенизъм!!!
19.11.2019 06:24 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати