Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Главният секретар на президента уличи в лъжа Кирил Петков заради „Булгаргаз“

Политика

Главният секретар на президента уличи в лъжа Кирил Петков заради „Булгаргаз“

Главният секретар на президента уличи в лъжа Кирил Петков заради Булгаргаз - Tribune.bg
Снимка:

Главният секретар на президента Димитър Стоянов разкритикува остро премиера Кирил Петков във Фейсбук, който обяви вчера пред журналисти, че първата работа на новия борд на "Булгаргаз" е била да намали цената на газа с 18%.

"Разбрах от един брифинг, че новият борд на "Булгаргаз" свалил цената на газа с 18%. Истината е, че нов борд все още няма и че старият борд, с изпълнителен директор Николай Павлов, внесе днес предложението в КЕВР за сваляне на цената на газа с 18%. КЕВР свали цената със 17.64%. Не е трудно или сложно да се изговаря истината!“, написа Стоянов във Фейсбук.

По-рано днес шефът на КЕВР  Иван Иванов, също в свой статус във фейсбук напомни на Петков, че не новото, а старото ръководство на „Булгаргаз“  е намалило цените на природния газ.

Вчера Радев атакува министър-председателя Петков по тази тема, като заяви, че когато кабинетът извършва смени в ръководствата на дружествата, би следвало да гарантира, че няма да има отново частни посредници при доставката на газ и че ще се постигнат по-добри условия и цени.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети