Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Горанов: Жилището ми е предоставено от моя кръстник, нищо не ме притеснява

Политика

Горанов: Жилището ми е предоставено от моя кръстник, нищо не ме притеснява

Горанов: Жилището ми е предоставено от моя кръстник, нищо не ме притеснява - Tribune.bg
Снимка:

Някой търси политическа интрига, категоричен е министърът

„Твърдо заявявам, че този конкретен имот няма нищо общо с фамилия Домусчиеви, с техния бизнес и тяхната собственост“. Това заяви пред журналисти финансовият министър Владислав Горанов. Той е категоричен, че ползването на жилище безвъзмездно не представлява конфликт на интереси.

Горанов заяви, че ползва имота от 2012 г. и апартаментът му е предоставен от неговия кръстник и кръстник на неговите деца, поради което не заплаща наем.

Министърът се ангажира да предостави на антимонополната комисия КПКОНПИ цялата информация и факти, ако това е необходимо.

„Можех да посоча неверни данни, но за мен истината и спазването на закона винаги са били на първо място“, защити се Горанов.

Финансовият министър си обяснява спекулацията по негов адрес с това, че някой търси политическа интрига в момента на приемане на бюджета на страната за следващата година.

„В политиката това го има“, призна Владислав Горанов.

Той няма притеснения за проверката и не смята, че е извършил нещо нередно и незаконно. На въпроса защо не си купи жилище, за да спре спекулациите висшият държавен служител бе лаконичен: „Позволете ми да управлявам бита си, както сметна за добре “.

Той отхвърли и тиражираната информация, че ползва автомобил на семейство Домусчиеви с варненска регистрация. Министърът уточни, че ползва служебен автомобил на ведомството, което управлява.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети