Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов: Никой не е защитен от проверки

Политика

Цветанов: Никой не е защитен от проверки

Цветанов: Никой не е защитен от проверки - Tribune.bg
Снимка:

Не питам колегите в личните им моменти какво правят, с кого си лягат и къде живеят, казва председателят на ПГ на ГЕРБ

„У нас няма човек, който да бъде защитен от проверки на компетентните институции, за да се изключат всякакви възможни интерпретации или спекулации“. Това заяви пред журналисти председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той коментира, че ангажиментът на главния прокурор Сотир Цацаров да провери финансовия министър Владислав Горанов е нещо нормално.

„Аз като заместник-председател на ГЕРБ и като председател на ПГ на ГЕРБ разговарям с колегите, но не ги питам в личните им моменти какво правят, с кого си лягат и къде живеят“, посочи Цветанов.

Той уточни, че това го връща във времето, когато самият той е бил проверяван.

„Когато Владислав Горанов бъде проверен, той ще даде отговор на всички въпроси“, каза той.

Цветанов припомни, че още във времето преди да се занимава с политика всичко около имотите му е било изяснено, декларирал ги е още като заместник-кмет, а и по-късно като част от изпълнителната и законодателната власт.

Помолен за отговор как дъщеря му е започнала работа в Световната банка, председателят на ПГ на ГЕРБ подчерта, че тя е кандидатствала на четири места след завършване на обучението си, като от две позиции, на които е приета, е избрала тази.

„Аз не съм говорител на българските институции. В Световната банка работят над 100 българи и Кристалина Георгиева не е съдействала за това назначение“, увери той.

Цветанов отрече и слухове, че другите му дъщери да учат в скъп колеж в Панчарево. Втората е в държавно училище, а малката - в първи клас.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети