Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Готвят опит за сваляне на правителството, протест срещу Валери Симеонов за параван?

Политика

Готвят опит за сваляне на правителството, протест срещу Валери Симеонов за параван?

Готвят опит за сваляне на правителството, протест срещу Валери Симеонов за параван? - Tribune.bg
Снимка:

Ще има опит за ескалация на напрежението в понеделник

Готви се нов опит за предизвикване на изкуствено напрежение и сваляне на правителството, твърди ПИК. Според източници на медията това ще се случи в понеделник, когато се организира протест срещу вицепремиера Валери Симеонов.

Засега официално организацията тече само във Фейсбук, а самото събитие ще се проведе точно по обяд, когато повечето хора всъщност работят. Правенето на подобни прояви в неподходящи часове е честа практика в такива случаи, защото така лесно се контролира какви хора ще присъстват.

Искането на демонстрацията ще бъде оставката на Валери Симеонов заради негово изказване по отношение на майките на деца с увреждания. Според самия Симеонов думите му са били манипулирани и извадени от контекст.

Това е пореден опит за предизвикване на изкуствено напрежение в страната и организиране на мелета и провокации зад паравана на граждански протести. Подобен неуспешен опит имаше при протеста на „българи от чужбина“. Момчета в черно се опитаха да се бият с полицията и по време на земеделския протест тази есен.

БСП открито стои зад протестите на майките и ги подстрекава. Сегашната демонстрация идва в последния възможен момент за протест, тъй като законопроектът, изпълняващ всичките им искания, вече е внесен в Народното събрание и съвсем скоро ще бъде одобрен.

Без кръв няма да стане, само така ще принудим Борисов да си тръгне, разсъждавало се на висок глас из коридорите на „Позитано“, твърди ПИК, като се позовава на вътрешни източници в партията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Илия Този спонсорираният в мрежата ли? Ха-ха-ха
20.10.2018 17:19 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати