Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Грозно: Протестърите донесоха и ковчег пред Министерски съвет (СНИМКИ)

Политика

Грозно: Протестърите донесоха и ковчег пред Министерски съвет (СНИМКИ)

След чери домати, пъдпъдъчи яйца и свински уши пред Министерски съвет и черни чували като за трупове пред дома на премиера в Банкя – днес антиправителственият протест достигна нов грозен връх.

Пред сградата на „Дондуков“ 1 протестърите, водени от „Отровното трио“, донесоха черен ковчег с кръст и изписано името „Борисов Диктатора“.

Подобни ковчези вървят на цени между 100 и 200 лв. Въпреки това би било жалко, ако наистина хората на площада са събрали средства за закупуването на ковчег. Не е ясно кой е родил „гениалната“ идея и кой е дал парите. Акциите обаче стават все по-грозни, агресивни и нелепи.

Исканията на протестиращите остават непроменени: оставка на кабинета, на главния прокурор и провеждането на предсрочни избори.

Протестиращите заявиха, че не приемат варианта премиерът Бойко Борисов да се оттегли, а правителството и Народното събрание да продължат да работят.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (22)

Който гроб копае, сам пада в него.
Дори идея си нямт какво им се пише. Известно е, че нямат съвест, но въпреки това всичко се връща на този свят.
Тези същества са позор. Гнус ме е от всичките им проявления.
05.08.2020 21:38 / Отговор
"ЦВЕТА НА НАЦИЯТА" :РУМЕН РАДЕВ, ВАСИЛ БОЖКОВ, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВ, КОРНЕЛИЯ НИНОВА, СЛАВИ ТРИФОНОВ, ХРИСТО БОЙКИКЕВ, #БЪДЕТЕ ЧЕРВЕНИ МУТРИ
05.08.2020 22:29
Тартаковер Че кое му е грозното? Просто не е оригинално. Някой да не би да страда от амнезия и да не си спомня, че днешните вкопчени като кърлежи във властта гербаджии, са същите, които веднага след промените носеха ковчези с надпис БКП ? Символично погребваха онази партия-майка. А бяха излезли от същата партия миазми, жалки паразити, които са построявали паметниците на тази партия! Те , или техните бащи. Веднага си захвърлиха миналото и станаха по-католици от Папата. Включително и днешният им вожд бандита сикаджия Боко.
05.08.2020 21:52 / Отговор
Furlata Извинявай, тартаковер от натакован ли идва или просто фонетично те радва? Мерси!
05.08.2020 22:05
ИДЕЯТА ЗА КОВЧЕГА Е НА РУМЕН РАДЕВ И ВАСИЛ БОЖКОВ ЗАПИСАНИ СА СЪС СРС, А И ЧЕРЕПА ОБЯВИ ДНЕС ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ, ЧЕ ПОДКРЕПЯ РУМЕН РАДЕВ, НИНОВА, СЛАВИ ТРИФОНОВ И ОСТАНАЛИТЕ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ
05.08.2020 22:23
ПЕЛАГИЯ Тартаковер, айде да си намериш друга работа. Стога си тролил.
06.08.2020 00:22
Джедай Тотю Да, вярно е, на своя профил във Фейсбук Черепухин заявява: "В момента подкрепям всички, които са срещу хунтата - президента Радев, "Да, България", БСП, Мая Манолова, Отровното трио". Ами да им е честито на подкрепените! Колко престижно е да те подкрепя беглец от правосъдието, обвинен за 18 престъпления, от които 4 убийства! Каква гордост е това за подкрепените, каква мотивация, каква международна известност! Не искам да плаша никого, но с тази „подкрепа“ Черепа току-що ликвидира и малкото останала репутация на изброените от него! На печелившите – честито! Гордейте се с подкрепящият ви Череп! Кух!
06.08.2020 00:24
Киро Бизона Алоу, Таратор прокиснал, какви са тия простотии, дето ги плякаш тука: „…днешните вкопчени като кърлежи във властта гербаджии, са същите, които веднага след промените носеха ковчези с надпис БКП…“? Ти на колко години си бре, цървул клепоух? От колко години съществува ГЕРБ, това знаеш ли го? Ами като го знаеш, какво е това „веднага след промените“? Веднага след промените имаше само БСП, ДПС и СДС! Какви „гербаджии“ халюцинираш, тъпак гурелив?
06.08.2020 00:34
Покажи всички
Ха, ха! Заглавието не е точно. Не протестърите, а само отровното трио мъкне ковчега. Колко ли още трябва да заработва за тази хамалогия интелект-триото?
05.08.2020 22:15 / Отговор
DT До Тараторчо-Татунчо нескопосан ,на всяко гърне мирудия,ако не си на яслата не можеш да си изкараш само за тока на компютъра.Верно е за БКП но явно си по малък и не помниш Белене ,Скравена,проучване до трето коляно за да кандидатстваш във ВУЗ,а още по преди печати на бедрото на мимозите и ножица за тесните панталони на младежите,нищо не знаеш за ергенския данък и за удръжки за самооблагане,но поне бяха една шепа политбюро и се траеха.Сега погледни уж лидерите на протеста-Тримата глупаци,пияната кюстендилска терористка Мая любовчийката,обичливия Пинокио,пикливия Петков,зурлата Лупи и воглаве с ушатия харманлийски каун не ви трябват ковчези, а по бързата процедура -лопатата и в пещта.Тартагъзер стягай опинците,че скоро идват комбайните и каквото остане.Между другото виж си личната карта ,защото скоро ще има Закон за софийско жителство и на Вас столичани ще Ви дадем направление без билет за връщане. "Ал палто гит"
05.08.2020 22:21 / Отговор
Карина Полева Не е прецедент да въздействат ххора с психични отклонения върху граждани ,, склонни към внушение . /визирам хитлеризма/
Страшно е, че е загубена всакаква представа за норма и морал сред вас. Имам чувството, че сте се въплътили в живите мъртви.
Сигурна съм, че сега окончателно ще отдръпнете много ваши привърженици... Болни мозъци.
05.08.2020 23:29
Вангелия Който гроб копае, сам пада в него.
05.08.2020 22:21 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати