Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хаджигенов: Питахме Мая Манолова последна. Само тя се съгласи

Политика

Хаджигенов: Питахме Мая Манолова последна. Само тя се съгласи

Хаджигенов: Питахме Мая Манолова последна. Само тя се съгласи - Tribune.bg
Снимка:

Адвокатът демонстрира изключително снизходително отношение към лидерката на „Изправи се.бг“ и към Христо Иванов

„Приятелски огън“ от „Отровното трио“ в посока всички други протестни лидери, се изсипа в четвъртък. Действието се развива в интервю в сайта „Фрогнюз“.

Той сравнява обединяването с Мая Манолова с „кочина“ и обяснява, че „действителността е това. Харесва ни, не ни харесва, това е - кочина е. Единственият начин е да се окаляме“. Тя била последната, която поканили, но единствената, която се е съгласила.

Ето извадка от другите изказвания на „отровния“ Николай Хаджигенов.

„Слави каза не. Христо Иванов каза не. Какво очаквате да направим? Да стоим отстрани и да викаме, че всички са скапаняци и следващите 30 години да получим същото? Възможностите са крайно ограничени и правим единственото, което е възможно. Това е единствената възможност гражданите да бъдат представени. Сигурно не е много красиво. Какво очакваме - всичко да е рози? Ами няма как.“

„Манолова показа, че еволюира политически. Готова е да служи на избирателите си. Няма друг действащ политик с подобна дълга и цветна история… Манолова не е предлагала Пеевски. Всички мълчаха. Тя извади топки и каза, че тя го е предложила. Естествено, че тя го е подкрепила. Но като си говорим за идейна чистота - какво правим с другите? Христо Иванов каза, че ще прави правосъдна реформа, за да влезе в правителството на ГЕРБ. Каква изненада - това не се случи. Правим каквото е възможно. Идеята ни не е да се продадем. Ако беше така, за 116 дни получихме всевъзможни предложения. Целим промяна. Това е единственият начин. И на мен не ми харесва. Но виждам Манолова като инструмент. Нарекох я „крива щанга“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Леин Е ТЕ ТОВА Е ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ.
И ДА СИ КРЪСТЯТ ПАРТИЯТА ТРИМАТА ГЛУПАЦИ, И КЮСТНДИЛСКАТА СЛИВА.
17.12.2020 19:41 / Отговор
РЕЗИДЕНТСКИ ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ.............. Л@ЙНЯН ФРОНТ.................................................. ОТВРАТИТЕЛНО ВОНЯТ.............
17.12.2020 21:56
кесо Хаджията е един истински достоен последователен и твърд глупак. Хвала таквизи глупаци. Той смело назова нещата с точните им имена - кочина е. Браво, Хаджи, дръж все така "високо" знамето на глупостта и идотизма в България. Ти си истинска опора за глупаците и идиотите у нас. В тебе е надеждата им те да имат свое "достойно" политическо представителство.
17.12.2020 19:42 / Отговор
Татулова Щом лице с биографията, поведението и претенциите на Хаджигенов нарича България кочина, значи се задава Борисов 4, а чак след него лица с биографията, поведението и претенциите на тоя катил ще са трайно безработни и презрени пожизнено!
17.12.2020 21:05 / Отговор
ХХL Жалка пропаднала измет са тези орки малоумни... Отровни отрепки,психясала слива от Кюстенджа,видински тъпунгер, свещеник мозъчно издухан,алкохолизирани "майки",клоуни-журналисти....Просто пасмина от парцали протестърски...
17.12.2020 21:16 / Отговор
Ганка Касабова XXL , съгласна съм с всяка ваша дума на 150 % !!
18.12.2020 04:03

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети