Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хаджигенов: Слави се разсърди като дете, изявлението му няма правна стойност

Политика

Хаджигенов: Слави се разсърди като дете, изявлението му няма правна стойност

Хаджигенов: Слави се разсърди като дете, изявлението му няма правна стойност - Tribune.bg
Снимка:

„Слави хвърли емоционално играчките и каза, че повече няма да си играе с нас. Извън тези емоционални детски реакции подобно изявление няма правна стойност. Възможността за връщане на мандата за правителство приключи в миналия петък. След като Указът на президента е внесен в деловодството на Събранието и е насрочено за гласуване за утре, то кабинетът трябва да се гласува“. Така коментира Николай Хаджигенов от ИБГНИ изявлението на Слави Трифонов, че оттегля проектокабинета на „Има такъв народ“ пред БНР.

Хаджигенов допълни, че при втория мандат, който Радев трябва да връчи нещата са ясни, но при третия „ При третия - при който и да отиде, трябва да положи максимални усилия да състави правителство, за да покаже на хората, че има и друг начин - умният начин“. Пред БНР той беше категоричен, че 46-тото Народно събрание ще излъчи правителство.

Хаджигенов коментира и заявката на Трифонов партията му да подкрепи на президентските избори Румен Радев за втори мандат, „Това е интересен конфликт. До онзи ден не харесваха правителството му, а сега изведнъж го подкрепят.“

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети