Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хаджигенов вещае крах на “Продължаваме промяната”

Политика

Хаджигенов вещае крах на “Продължаваме промяната”

Хаджигенов вещае крах на Продължаваме промяната - Tribune.bg
Снимка:

„Като хванеш пика на вълната постигаш голям резултат. Аз неслучайно споменах ИТН и „Демократична България”, всеки един от тях го направи и след това крашнаха. Това очаква и "Продължаваме промяната”. Това в моята работа се случва непрекъснато”, заяви адвокат Николай Хаджигенов в свое интервю.

По думите му социолозите казват хубави неща на „Продължаваме промяната”, които те очакват да чуят. Припомняме, че преди дни Николай Хаджигенов от  "Ние идваме!" се обяви за коалиция с ПП и ДБ.

По думите му обаче такова широко обединение е почити невъзможно да се случи.

„Това е самостоятелна причина да го направим възможно, защото това е работата на политиците да направят от невъзможното възможно, поне аз смятам така”, допълни той.

Според Хаджигенов коалицията трябва да се казва „Обединен демократичен фронт”.

„Тук идеята е борбата за демокрация, а фронт, защото в него ще включим всички. БСП няма място в него, защото е част от статуквото. Последните седем месеца те за първи път бяха във властта и как е ? Представата за управление на БСП е същата. Бабикян каза, че ако дадат вълшебна пръчица в ръцете на БСП пред всяко министерство, което им дадат ще се наредят гладни социалисти и това го видяхме. Първата им работа е да назначат свои хора навсякъде”, допълни той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети