Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Харалан Александров: Радев не може да застава до маргинали, имаше по-високи очаквания към него

Политика

Харалан Александров: Радев не може да застава до маргинали, имаше по-високи очаквания към него

Харалан Александров: Радев не може да застава до маргинали, имаше по-високи очаквания към него - Tribune.bg

Това е перверзията на ченгетата, които станаха капиталисти, а сега се опитват да приватизират наследството и бъдещето на народа

„Повече ми дойде, отблъснат се почувствах, ако ме питате мен. И сега си дадох сметка, че вероятно става дума за съзнателна или несъзнателна употреба“. Това каза в „Офанзива с Любо Огнянов“ социалният антрополог Харалан Александров за шествието пред паметника на Васил Левски, което определи като „пошло“.

 „Въпросът е как да се разграничат нормалните хора от варварите, от лумпените. Това се прави отдавна, има отношение към националните светини, Левски е повече от герой, той е със статут на светец, и някои се самопровъзгласяват за собственици на култа към Левски“, каза още Харалан Александров във връзка с организатора на партийното шествие на 19 февруари.

 „Това е тази перверзия на ченгетата, която станаха капиталисти, и сега се опитват да приватизират наследството и бъдещето на народа“, продължи Харалан Александров.

 За Румен Радев той каза, че не „можеш да заставаш до маргинали“.

 „Познавам хора, които харесваха Румен Радев и считаха, че той ще е президентът,  който ще стабилизира и нормализира управлението в тази страна, вече са разочаровани. Имаше много по-високи очаквания към него, защо го прави, това е друг въпрос. Той конструира своя публичен образ на боец на фронта, и обърква критиката с войната - това е негова грешка, свързвам го с неговата фантазия за боен опит - там хората се обучават така, но светът е по-сложен от един фронт“, сравни военната среда с политическата реалност.

 За присъствието в Москва на Радев на парада за 75 г. от края на Втората световна война, Харалан Александров каза: „Появата на Макрон там прави приемливо присъствието на президента Радев на 9 май в Москва, защото останалите там са васали.“

 „Всяко действие, всеки код, особено ако е набъркана Русия, която е в несекваща пропагандна война срещу България, която въздейства силно и върху здравето на хората - объркването е нещо крайно нездравословно на общото психично здраве“, е диагнозата на Харалан Александров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Д-р Емилова В момента Харалан е в моя Дебелариум в с. Крайморие. Неговото живо тегло е 143 кг., само с 8 кг. по малко от това на Тиквопитека. Лекуваме го. Харалан не е лош човек но се е изтървал. Ще си отиде със семето в гъзъ. Ще продължи да я кара само на чекии, както до сега. т.г. Хараланчо ще навърши 52 години. Путка все още не е виждал, завалията. Иначе, му приляга да рови вълната на Нинова или да драпа кура па президента.
23.02.2020 07:20 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети