Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев не се извини за поклонението пред паметника на Васил Левски

Политика

Радев не се извини за поклонението пред паметника на Васил Левски

Радев не се извини за поклонението пред паметника на Васил Левски - Tribune.bg
Снимка:

Президентът отново нападна управляващите

„Ако на управляващите не им харесва отношението на хората, трябва да се замислят за целите и начина на тяхното управление“. Това заяви днес президентът Румен Радев в Русе, където присъства на честванията по повод 142 години от освобождението на града.

Коментарът му идва, след като от ГЕРБ го призоваха да се извини за политическия гаф с поклонението пред паметника на Васил Левски.

ГЕРБ настоява президентът да се извини за политическия гаф с поклонението пред паметника на Васил Левски

От СДС също излязоха с декларация, в която посочват, че БСП и президентът са осквернили делото на Апостола на свободата. Те също поискаха извинение за „похода на позора“.

СДС: Поведението на столетницата и нейния президент оскверни делото на Левски

Редица журналисти, политици, общественици, депутати и министри изразиха възмущението си от походът, поведен от президента Румен Радев в деня, когато България прекланя глава пред Васил Левски.

Представителите на организираното за президента и БСП „гражданско шествие“ изключително грозно освиркваха речта на кмета на София Йорданка Фандъкова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Гневна Де го чукаш, де се пука.Но да си чул военен да признае вина,той винаги е прав.Само дето ние не сме военослужещи или новобранци.Ние сме стара служба , и този навлек ще преживеем.
20.02.2020 18:43 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети