Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Гаджев: От май месец живеем в президентска република

Политика

Христо Гаджев: От май месец живеем в президентска република

Снимка:

„Видяхме, че в продължение на няколко месеца МРРБ се лашка, първо нямаше пари за „Хемус“, после се оказа, че не е спряно строителството“, каза депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев пред "Дарик". Той прогнозира и голяма криза във ВиК сектора.

„Президентската институция винаги се е ползвала с по-висок обществен рейтинг отколкото народните представители и министрите“, посочи Гаджев.

„От май месец насам живеем в президентска република. Служебното правителство не подлежи на никакъв контрол. Имаше за месец и нещо парламентарен контрол, но партиите бяха заети повече да се карат“, каза Гаджев.

По повод кандидатурата за президент, Гаджев заяви, че ще бъде обявена в срок. „Следващата седмица трябва да имаме както кандидати за народни представители, така и президентска двойка“, обяви депутатът от ГЕРБ.

Нашата обща оценка за Радев не е положителна - и то не от последните месец-два, а през целия му мандат, коментира още той и добави: „Ако трябва да цитирам Лозан Панов - Радев се сети за съдебна реформа, когато се почука на неговата врата“.  


Топ новини

виж още

Актуална тема