Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов, ГЕРБ-СДС: И във футбола, и в политиката играта трябва да е отборна, а целите – високи

Политика

Христо Иванов, ГЕРБ-СДС: И във футбола, и в политиката играта трябва да е отборна, а целите – високи

Христо Иванов, ГЕРБ-СДС: И във футбола, и в политиката играта трябва да е отборна, а целите – високи - Tribune.bg
Снимка:

 „ГЕРБ възроди спорта в градовете, които бяха изпаднали в дълга летаргия, лесно е да критикуваш, трудно е да съграждаш и да вървиш напред“, категоричен е капитанът на „Етър ВТ“

 „Вече от 24 години съм във футбола, живях и работих в много градове. Свидетел съм на всичко, което се промени в сферата на спорта, откакто ГЕРБ стана водеща политическа сила. Много футболни градове в България бяха изпаднали в някакъв вид летаргия, в тях нищо не се случваше, базите се рушаха, стадионите пустееха. Когато партията на Бойко Борисов пое властта, нещата започнаха бързо да се променят. Почти няма населено място, в което да не е инвестирано в спортна инфраструктура, изграждат се и се подновяват бази, правят се стадиони, възраждат се клубове. Футболният живот възкръсна в градове с традиции, които бяха замрели”. Това заяви  Христо Иванов  в интервю пред „Борба”.

Той даде за пример Русе, Враца, Горна Оряховица, Елена, Криводол, Сливен, Стара Загора, Велико Търново и много други.

„Избрах да вляза в силния отбор на ГЕРБ-СДС за предстоящите избори на 2 октомври, защото знам и мога да дам много от себе си както на футбола във Велико Търново, така и за развитието на града и страната ни. От мрънкане и коментари във Фейсбук няма никакъв смисъл. Лесно е да критикуваш и да не правиш нищо, трудно е да съграждаш и да вървиш напред. Аз избирам второто”, категоричен е капитанът на „виолетовите“.

Той е убеден също, че и във футбола, и в политиката играта трябва да е отборна, а целите високи.

Христо Иванов среща изцяло подкрепата на семейството си, на приятелите си, както и на съвсем непознати хора и вярва, че само ГЕРБ-СДС може да състави стабилно правителство, за да излезе България от хаоса и безвремието от последните седем месеца и да тръгне отново напред.

Капитанът на великотърновския „Етър“ знае, че истинската и отговорна работа предстои след 2 октомври. Но си обещава, че ще намира време, за да води семейството си на любимите им пътешествия, ще е повече време с децата и любимата си жена и никога няма да спре да учи своите момчета, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети