Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов иска оставката на Георгиев, но не и на Панов

Политика

Христо Иванов иска оставката на Георгиев, но не и на Панов

Христо Иванов иска оставката на Георгиев, но не и на Панов - Tribune.bg
Снимка:

Според него има сериозен казус с шефа на КПКОНПИ, но не и проблем шефа на ВКС да купи лукс апартамент по 225 евро за кв./м.

„От Демократична България настояваме за незабавната оставка на Председателя на КПКОНПИ г-н Пламен Георгиев! Очевидно е, че няма как Георгиев да провери нито себе си, нито някой друг обективно. Оставката му е минимално условие, за да има реална проверка на всички апартаментни казуси. Оставка веднага!“. Това написа във Фейсбук Христо Иванов.

Позиция по темата е публикувана и на сайта на „Демократична България“.

„След публично изнесената информация относно закупеното от г-н Георгиев луксозно жилище в кв. „Гео Милев“ в София на цени много под пазарните за такъв имот, а дори и под данъчната му оценка, както и относно начина на декларирането на този имот в имуществената му декларация, става ясно, че той повече не може да оглавява органа по антикорупция“, гласи част от позицията.

Самият Георгиев вече отрече категорично жилището му да е купено на занижени цени. Според него цената от 293 хиляди лева е реалната. Дори предложи да продаде апартамента за 670 хиляди лева на онези, които твърдят че струвало толкова.

В декларациите и позициите на „Демократична България“ подозрително няма и ред за доста по-фрапиращ имотен казус – този на Лозан Панов.

Жената за шефа на ВКС е успяла да се сдобие от „Артекс“ с 4-стайно жилище на цена от 94 хил. лв. В цената влизат и два гаража.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Митко Иванов иска оставките само на тези, които са му неудобни
29.03.2019 12:21 / Отговор
Делчо Попов Христо Иванов не може да поиска оставката на Лозанчо Панов, защото неговия шеф Иво Прокопиев ще му поиска неговата!
29.03.2019 15:13 / Отговор
Кирил Христо Иванов е момче за всичко на Агнешките главички и нищо повече.
29.03.2019 16:06 / Отговор
Добри Христо Иванов определено няма никаква идея какво иска
29.03.2019 19:42 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп