Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов отрече твърдение на Нинова

Политика

Христо Иванов отрече твърдение на Нинова

Христо Иванов отрече твърдение на Нинова - Tribune.bg
Снимка:

Информацията на лидера на БСП се размина и с тази от щаба на Манолова

Среща с Корнелия Нинова не е имало нито днес, нито никога. Така съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов коментира пред Lupa.bg съобщението, което председателката на БСП излъчи днес.

„Поканих и „Демократична България“ и Мая Манолова. Имахме разговор с ДБ, разбрахме се да си сътрудничим на експертно равнище, да си помагаме взаимно – ние с нашите членове в секционните комисии, със застъпници, наблюдатели и с тяхната платформа, която създадоха „Ти броиш“. Мая Манолова нито отговори, нито присъства на днешната среща“, каза Нинова.

Иванов обясни, че след поканата за разговор за честен вот, отправена от Нинова в медийното пространство, включително към ДБ, те са се отзовали, като само са изразили готовност да предоставят ресурсите на платформата.

„Среща не е имало. Не искаме да участваме в масовки“, коментира той. Попитан дали е имало разговор по телефона днес с БСП, той също отговори отрицателно.

От щаба на Манолова информирали репортер на изданието, че писмо от БСП до техния офис не е получено.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (20)

КОЙ Е ПО- ПО-НАЙ.... КОМУНИСТ?.......................И ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ?.......................... ЗА ТИТЛАТА СПОРЯТ 16-ТЕ КРИЛА НА БКП......
ПО ГЛАСУВАНЕТО ЗА КОРУМПИРАНИЯТ РУМЕН РАДЕВ И ЗА МУТРЕСАТА МАЯ МАНОЛОВА ГИ ПОЗНАВАМЕ.....
ПО ФРОНТА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ СЪЩО.........
12.02.2021 19:19 / Отговор
хм... Не знам кой комунист лъже повече - корумпираната съветска мутра Борисов или другарката Нинова. Труден въпрос, наистина от Борисов по-голям лъжец няма, но и Нинова не му отстъпва.
13.02.2021 10:27
Двама известни лъжци. На кого да повярваш - на Пинокио или на Госпожа Лъжа? Няма да си мъча мозъка с толкова сложна задача. Каква ли коалиция ще са - всеки ще вика другият ми ср@ в гащите.
12.02.2021 19:23 / Отговор
Бай Гроздан Тц-тц-тц, ти да видиш! Как бързо се развиват някои ситуации! Христо Иванов май се усети, че за него, а и за „Демократична България“, общуването с Нинова и БСП е като общуването на зайче с питон! Само че нещо не е както трябва! Какво ли? Ами ето цитат от материала: „Среща не е имало. Не искаме да участваме в масовки“, коментира той. Попитан дали е имало разговор по телефона днес с БСП, той също отговори отрицателно“. Пита се тогава: „Как са се разбрали, като не са се видели и не са се чули?“. Май ще се получи словесен сблъсък?
12.02.2021 20:55
Разбрали са се през кораба-майка.. или през някой като Маджо, на който не му вдигат телефона.
12.02.2021 21:17
Оставка! Новата атака срещу Демократична България и Христо Иванов само издава паниката на Борисов за предстоящия срив на ГЕРБ. Той повече премиер няма да бъде, нито ГЕРБ да бъде управляваща партия.
Но партиите на статуквото се подкрепят и точно когато има нужда Нинова се притече на помощ. В деня, в който тя допусна коалиция с ГЕРБ, изведнъж се оказа, че някакъв неин телефонен контакт с Христо Иванов за контрол върху честността на избори, които организира ГЕРБ, е "доказателство" че там двамата нещо мътят.
Това е поредното медийно недоносче, което издава паника, тъй като ДБ обявиха че ще обявят изборните резултати преди ЦИК, с което сменят правилата на играта. На 5 април вие ще знаете че изборите са фалшифицирани и протестите ще започнат отново.
Тъй като зная кой кого е търсил и как Нинова е завършила разговора да споделя - подобни съгласувани между БСП Ниновна и ГЕРБ - Борисов атаки срещу ДБ тепърва ще се усилват. Тя иска да постигне в БСП, това което Борисов в ГЕРБ - еднолично лидерство.
13.02.2021 10:28
Бай Гроздан @Оставка!, вземи си забърши, душко, пяната от зурлата, клавиатурата и монитора, па си пийни и малко водица, че си се обезводнил като камила в Сахара! А така! Сега ни кажи с колко процента ще обяви Де-е-е-еБъ, че са спечелили изборите, заедно с „Извади го! По-навътре!“ на сгруханата кюстендилска шаврантия? 5% ще има ли? Или цели 6%? Или ще си търсите боклукчийски кофи в по-богатите квартали, че да се прехранвате до следващите избори?
13.02.2021 13:14
ОКОНЧАТЕЛНИЯ ПЛАН НА ПУТИН И МУТРАТА РУМЕН РАДЕВ.................................................... НА 5 АПРИЛ ДБКП ОБЯВАВА, ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА" ФАЛШИФИЦИРАНИ" ......
ЦЕЛТА-ДА ВЪЗБУДЯТ ГРАЖДАНСКИ МЕТЕЖИ, ЗА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА КОРУМПИРАНИЯТ РУМЕН РАДЕВ....
СЦЕНАРИЙ НА КГБ/ГРУ.......
ЦРУ ДА ВЗЕМАТ КОНТРАМЕРКИ.....
13.02.2021 13:15
Ристе внимавай в картинката ! Нинова може да те съди до дупка за това , че я обвиняваш директно в лъжа ! А тя , че си лъже постоянно е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА ! Дори и Пти женерал знае ! Важното е КУрнелка да не получи нервно разстройство , сърбежи /там където не може да се стигне и ще трябва да разчита на "другарите "/ или "мравучкане "!
12.02.2021 19:25 / Отговор
Je! За пръв път и само в Zonanews: Цветан Цветанов като служител на Седмо управление (ЦИОУ) на Държавна сигурност (Документи)
12.02.2021 19:44 / Отговор
БГ Корнелке, те вече отидоха и се наведоха на Фатмака Радев, сега не искат да му изневерят. Скоро май, никой няма да иска да има нещо общо с тебе, шизофренията е заразна!
12.02.2021 20:23 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети