Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Мутафчиев: На хората вече им писва, ще излязат с пръчките и камъните пред НС

Политика

Христо Мутафчиев: На хората вече им писва, ще излязат с пръчките и камъните пред НС

Христо Мутафчиев: На хората вече им писва, ще излязат с пръчките и камъните пред НС - Tribune.bg
Снимка:

Въпросът е да не проявяваме нетърпимост. Виждаме едно Народно събрание, за което и аз съм гласувал, в крайна сметка, за което и аз съм виновен… Но ние виждаме поведението на едни хора, които явно не си дават сметка, че хората са ги изпратили там да проведат политики за по-добро управление на държавата. А те се държат сякаш са изпратени там, за да ги дават по телевизията. Нарастващото неодобрение е към всички в парламента. Това заяви пред „Факти” Христо Мутафчиев по повод невъзможността на народните представители да изберат председател на Народното събрание.

Той заяви, че  категорично е  за мажоритарни избори, където се избират личности, които да влязат в парламентарната зала, а не партии.

„Когато започнат българите да гласуват за личности, тогава ще имаме в парламента хора, които могат да управляват държавата. Докато гласуваме за партии, ние не знаем какви личности, какви хора, дали въобще са личности, влизат в парламента. И сега ние ги виждаме от телевизора, ние биваме учудени и изненадани защо не могат да се разберат. На хората вече им писва да слушат глупости и наистина ще излязат с пръчките и камъните по улиците пред Народното събрание. Най-вероятно точно тогава политиците ще се съберат и ще кажат: „Дайте, за да не ни бият, да се разберем, да стигнем до някакъв сговор!“ , допълни Христо Мутафчиев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети