Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. И неговото име е… Пламен Николов

Политика

И неговото име е… Пламен Николов

И неговото име е… Пламен Николов - Tribune.bg
Снимка:

След като оттеглиха втория си кандидат-премиер половин час преди срещата, определена от Радев, буквално при връчването на мандата разбрахме кой е кандидатът на ИТН

Играта на нервички между ИТН, останалите партии и медиите продължи буквално до самото връчване на мандата. До последно не беше ясно кой ще е кандидат-премиерът на партията след втори фал в рамките на седмици.

Първо заради масово неодобрение беше оттеглена кандидатурата на Николай Василев, а днес в 16:30 отпадна и вторият кандидат - Петър Илиев.

Игра на нерви: Оттеглиха трети кандидат за премиер на ИТН

Пламен Николов от ИТН е човекът, който приема мандата от името на партията и ще бъде кандидат-премиер, разбрахме когато той влезе при Румен Радев.

Пламен Николов от кастинга на Слави: Известни и неизвестни (ВИДЕО)

Николов е неизвестен на обществеността. Според биографията му, публикувана в сайта на ИТН е „доктор по философия на правото, политиката и икономиката“. Освен това бил с „над 15 години опит в бизнес развитието и управлението на проекти. Генерален директор Европа, Близък Изток, ОНД и Африка. Преминал през Мениджърски Тренинг Институт, Сан Франциско, САЩ. Дългогодишен ръководител, мениджър с доказани бизнес постижения“.

„Хората гласуваха за вас като модел на промяната срещу корупционният модел. Българите очакват вашите предложения за кабинет. Желая ви успех!“, заяви Радев при връчването на мандата.

За мен е изключителна чест да получа този мандат от вас, ще направя всичко възможно“, обяви Николов.

БГНЕСБГНЕС

„Знаете как ни подреди суверенът в парламента. Но трябва да се направи така че суверенът да е доволен. Много държим на подкрепата на ДБ и ИБНИ, познават приоритетите ни, твърдят, че са и техни. Ще видим какво ще се случи“, заяви Тошко Йорданов след срещата на „Дондуков“ 2.

На самият Николов също бе позволено да се изкаже на кратко, но не и да каже кога му е предложено да е премиер, нито дали знае кои ще са министрите му. Най-общо изброи 5 приоритета. За повече говорене ще е готов тази вечер в 21:00 в „Панорама“.

„- Кога получихте поканата? - Когато беше необходимо в конституционния срок. Приоритетите ни са пет: план за възстановяване, предстоящата ковид криза, искаме да преизчислим пенсиите, имаме ангажимент – мажоритарният вот остава на дневен ред и съдебната реформа“, изброи той преди намесата на Тошко Йорданов.

Николов е станал част проекта на Трифонов през 2018 г. и някаква бегла представа за мистериозния кандидат добиваме от участието му в кастинга.

Компанията на Пламен Николов продава в Е-mag бански, очила за плуване и плавници с марката FINIS.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети