Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Илиан Тодоров след скандала: Мислех за оставка, но защо да им правя това удоволствие?

Политика

Илиан Тодоров след скандала: Мислех за оставка, но защо да им правя това удоволствие?

Илиан Тодоров след скандала: Мислех за оставка, но защо да им правя това удоволствие? - Tribune.bg
Снимка:

Областният управител на Софийска област напуска „Атака“

„Честно да Ви кажа, мислех да си дам оставката (…) Сега, като се замислям, защо трябва да им правя това удоволствие?“. Това е казал пред БТВ областният управител на Софийска област Илиан Тодоров.

За дълго тлееща вражда, прераснала във физически сблъсък и политически скандал в редиците на „Атака“ разказва той пред медията.

Тодоров е бил поканен на среща в столичен ресторант от лидера Волен Сидеров. Там възникнал скандал, при който оператор от партийната телевизия „Алфа“ го ударил.

От думите му стана ясно, че до физическия сблъсък се е стигнало след размяна на остри реплики със зам.-председателя на партията Десислав Чуколов.

„С г-н Чуколов се караме за какво ли не от 2 г. насам. В случая ставаше въпрос за листите за народни представители на последните избори: „Ти (Чуколов) като беше първи в София, аз отговарях за Благоевград, защо не бях първи в Благоевград? Как се уреди да си първи в София?“. Ние си имаме с него много търкания“, разказа Тодоров.

По думите му всички останали застанали на страната на Чуколов.

Илиан Тодоров отбеляза, че от „Атака“ отричат високопоставени активисти на партията да са участвали в скандала в ресторанта и вероятно и персоналът сега ще твърди същото:

„Аз там пари не харча, други харчат…“. Той все пак няма да търси отговорност от ударилия го: „Момчето, което ме удари, беше доста пияно“.

„Не смятам, че за 10 г. работа в „Атака“ заслужавам такова отношение. В този случай не остава нищо друго, освен да се разделим по този грозен начин“, коментира Илиан Тодоров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Волга Типично за членовете на Атака.Побойници.и сган от гамени.
14.01.2020 21:04 / Отговор
Асен Илиев По-добре разкажи, каква разузнавателна информация събираше за КОЛХОЗНИТЕ СВИНЕ - ГРУ докато беше в Америка!
МАЛКО са те били, булганско ПСЕ!
16.01.2020 18:33 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети