Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Йотова: България има нужда от сериозни и грамотни хора, които да я преведат през кризите

Политика

Йотова: България има нужда от сериозни и грамотни хора, които да я преведат през кризите

Йотова: България има нужда от сериозни и грамотни хора, които да я преведат през кризите - Tribune.bg
Снимка:

„България има нужда от стабилен кабинет, който да преведе страната през кризата”, заяви вицепрезидентът Илияна Йотова. Работа на политическите сили е да решат каква да бъде конфигурацията на новия кабинет.

За нея е важно да се намери възможност за съставяне на правителство. „България има нужда от сериозни и грамотни хора, които да я преведат през кризите”, заяви вицепрезидентът.

Що се отнася до резултатите от изборите, тя смята, че няма политическа сила, която да е доволна от тях. Но това е вотът на хората, коментира Йотова.

Президентството ще действа така, както повелява Конституцията и както винаги сме го правили. Президентът ще прецени кога да свика Народното събрание, вероятно това ще бъде през следващата седмица, съобщи Йотова с уговорката, че първо ЦИК трябва да излезе с окончателните резултати и с разпределението на мандатите.

„За съжаление, за втори път след вота през ноември миналата година, БСП, лявата партия в България, е във втората половина на класацията на българските политически формации”, заяви още вицепрезидентът.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети