Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Искрен Митев: ГЕРБ са импотентна партия, коалиция с тях – не

Политика

Искрен Митев: ГЕРБ са импотентна партия, коалиция с тях – не

Искрен Митев: ГЕРБ са импотентна партия, коалиция с тях – не - Tribune.bg
Снимка:

Митев обясни, че Радев не бил неговият президент и съжалявал, че е гласувал за него

„Президентът Румен Радев прави внушение, че подкрепяйки Украйна България ще влезе във война”, заяви по NOVA NEWS Искрен Митев от „Продължаваме Промяната”.

„За пореден път се убеждавам, че това не е моят президент. Кара ме да съжалявам, че съм гласувал за него. Той използва реторика, с която плаши хората. Поставя въпроса по съвсем различен начин”, заяви Митев по повод коментара на държавния глава от Прага, че „Демократична България” тласка страната ни към война.

Митев бе категоричен, че ако ПП е втори мандатоносител ще се опитат да съставят кабинет, но на този етап нямат кандидат за премиер.

Той коментира още и изказването на лидера на ГЕРБ

„Борисов си мисли, че хората са прости и вярват на лъжите му.  Те ни саботираха с всяко действие и изказване. Този човек разруши правителството. Той ни обвинява, че не сме способни да управляваме. Но беше изключително ясно, че те са една импотентна партия, която не може да управлява сама и никой не иска с тях”, заяви Митев и допълни: „Сега, когато успяха да излъжат българските граждани и да получат първия мандат, искат да прехвърлят отговорността за невъзможността си да управляват държавата на нас. Естествено, че няма да се коалираме с тях”, отрече той.

Митев каза, че Борисов бил лъжец, който казвал каквото хората искали да чуят. „Коалиция с ГЕРБ- не”, категоричен беше той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети