Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ицо Хазарта назначи импресариото си за сътрудник в Народното събрание

Политика

Ицо Хазарта назначи импресариото си за сътрудник в Народното събрание

Ицо Хазарта назначи импресариото си за сътрудник в Народното събрание - Tribune.bg
Снимка:

Народният представител от „Продължаваме промяната“  Христо Петров назначи за сътрудник в Народното събрание, не кого да е, а собствения си  импресарио Петър Петров Денов.

Справка в Интернет показва, че връзката им датира от 2004 година чрез музикалната къща Facing The Sun. Според медийни публикации през 2004 г. Πeтъp Денов opгaнизиpa ĸoнцepт нa Хазарта в Mюнxeн, което поставя и основата на добро приятелство  по между им.

Официално Facing The Sun e българо-немска звукозаписна компания със седалище град Мюнхен. Компанията се занимава главно с продуциране на български хип-хоп и поп изпълнители, дистрибуция и управление на дигитално съдържание.

Интересното в случая е, че импресариото на Ицо Хазарта ще му дава съвети за образованието и културата в държавата. Припомняме, че изказванията на Христо Петров от парламентарната трибуна се броят на пръсти и то на много различна тематика от образование и култура.

А преди месец Ицо Хазарта беше глобен от НС заради бягство от работа. Той е липсвал два поредни дни заради концерт в Бургас.

 

Ицо Хазарта назначи импресариото си за сътрудник в Народното събрание

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Ицо Хазарта
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети