Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хазарта от ПП с признание: Аз съм пушил коз 17 години без да спра - между 97-ма и 2013 година (ВИДЕО)

Политика

Хазарта от ПП с признание: Аз съм пушил коз 17 години без да спра - между 97-ма и 2013 година (ВИДЕО)

„Истински рок стар живот. Много пъти сме тупали, много пъти сме пушили. Аз съм пушил коз 17 години без да спра – между 97-ма и 2013 година. Употребявал съм много неща, а през 2012 г. осъзнах, че имам тежък проблем с алкохола”. Това нетипично за един кандидат за народен представител признание направи Ицо Хазарта от ПП в студиото на Тото от „Скандау”.

На 26 септември той даде подробно интервю, в което описа преживяванията си в парламента, впечатленията си от политиката и новата си песен за „депутата Христо“.

Кандидатът от ПП разказа сърцераздирателна история за лидера си Кирил Петков, който като премиер спял по 4 часа на нощ и тичал непрекъснато да решава кризи. Въпреки това неразбиращи хора си позволявали да му търсят сметка за цените и инфлацията.

„Той да обикаля и да драска цените ли?“, попита реторично Хазарта.

За периода, в който е народен представител Христо Петров не вписа в CV-то си никаква парламентарна активност - нито един внесен законопроект, изменение между първо и второ четене или някаква форма на парламентарен контрол. Изявите му от най-високата трибуна в държавата се броят на пръсти и винаги бяха срещу политически опоненти вместо по темите от дневния ред. Неговото място в следващия парламент обаче и така е гарантирано. Хазарта е водач на листата на ПП в столичния 25 МИР.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати