Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ицо Хазарта се обърна към колегите си в НС: Не сте за среден пръст. За килия сте

Политика

Ицо Хазарта се обърна към колегите си в НС: Не сте за среден пръст. За килия сте

Ицо Хазарта се обърна към колегите си в НС: Не сте за среден пръст. За килия сте - Tribune.bg
Снимка:

След неприличния жест в парламента, депутатът получил поздравления

Депутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров, познат като Ицо Хазарта, коментира в социалните мрежи неприличния жест, който доведе до скандал в Народното събрание през изминалата седмица.

„Има един метод, по който човек лесно разбира дали е постъпил правилно. Казваш си: ако мога да върна времето назад - бих ли направил това отново? Честно казано - отговорът е „не”. Българският парламент е място, в което са работили велики българи. Хора, които са дали живота и здравето си за страната ми. Предпочитам да свързвам Народното събрание с тях, а не с крадците и отрепките, които имам нещастието да познавам. В този смисъл - да, не е там мястото да се развяват средни пръсти. И не е за гордост, знам го отлично”, пише Хазарта в профила си във Фейсбук.

Допълва обаче следното - случвало му се нещо странно вече трети ден.

„В петък се разходих пеша из центъра на София, а после и в Люлин. Отидох до Слънчев бряг, а вчера минах през Пловдив. Не помня откога не съм получавал толкова поздравления, прегръдки и ръкостискания. И всеки, абсолютно всеки ми казва

едно и също - малко им е на тия.

Не сте за среден пръст. За килия сте - дълго и продължително да я гледате отвътре и да опознаете интериора. Ще дойде и този момент. А дотогава - слезте от служебните коли и се разходете между нормалните хора, ама без НСО. Вярвам, че ще ви поздравят подобаващо”.

 


Топ новини

виж още
Актуална тема