Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ива Митева не вярва бившата четворна коалиция да има 121 депутати за правителство

Политика

Ива Митева не вярва бившата четворна коалиция да има 121 депутати за правителство

Ива Митева не вярва бившата четворна коалиция да има 121 депутати за правителство - Tribune.bg
Снимка:

В коалицията от „Има такъв народ” бяхме сами срещу всички. И това го казвахме много ясно още, когато бяхме в нея. Сами бяхме и в парламента, заяви пред NOVA NEWS Ива Митева от партията на Слави Трифонов.

„Сами бяхме и когато оттеглихме нашите министри. Сами, по средата, отхвърлени от всички. Знаете ли как е да се движите по коридорите и никой да не иска да ви погледне и да говори с вас, защото сте им разрушили спокойствието и ги изпращате на избори и идва неувереност и несигурност за тях”, добави тя.

По думите на Митева избирателите разбират поведението на партията от последните месеци.

„Когато започнем да разговаряме с тях, ни разбират, на моменти самите ние имаме съмнение дали пък не трябваше да продължим. Когато разберат как са вървели отношенията ни в коалицията и парламента, казват, че това е бил правилният път”, обясни тя.

Представителят на ИТН подчерта, че за първи път в 47-ото Народно събрание е видяла да се приемат закони без работни групи и без обсъждане.

„Като че ли им беше неудобно, че някой може да им даде съвет и някой да каже нещо и те да се окаже, че не знаят. А това е слабост определено. Така не се работи”, уточни Митева.

Гледайки кампанията и резултатите, нейното мнение е, че бившата четворна коалиция няма да има 121 гласа, за да има правителство.

„Някои партии могат да са и в лявото, и в дясното и да блокират така, че да не може да се направи в нито една посока парламент. Дано да греша”, каза още Митева.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети