Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ива Митева: Облаги и пари не са ми предлагани

Политика

Ива Митева: Облаги и пари не са ми предлагани

Ива Митева: Облаги и пари не са ми предлагани - Tribune.bg

„Облаги и пари не са ми предлагани. На мен специално не. Чух от интервюто на г-н Василев. Не съм участвала в такива срещи“, съобщи пред журналисти в кулоарите председателката на парламента Ива Митева. Тя си припомни, че още в 45-тия парламент Татяна Дончева се е опитвала да кадрува.

„Първо ми предложи началник на личен състав. Когато тя посочи, че съм редила кабинет със Слави Трифонов, аз й се обадих и я попитах кога го е видяла и го е чула от мен, и тя учудено ме попита – ама не си ли. Не приемам вкарване на имена по този начин“, категорична е Митева.

По думите й тя не приема такова поведение и определи подобна политика като отвратителна. Ива Митева си припомни и това, че Татяна Дончева й е посочвала директно, че трябва да се подкрепи създаването на кабинет, а не да се ходи на избори. След сигнала за заплаха срещу председателката на парламента Татяна Дончева си позволи коментар, че някои политици са брулени от ветровете, а други препикавани като храсти.

„Аз така и не разбрах кой е високото дърво и кой е храстът. Знаете, че храстите оцеляват бавно-бавно и задълго, и има една подобна песен на Васко Кръпката. Предполагам, че храстът е тя, защото оцелява повече от 25г. в политиката. Много ми е интересно на следващите избори къде ще се опита да оцелее в политическото пространство Татяна Дончева. Такъв тип политици показват, че промяна няма да се случи, съжалявам да го кажа, но аз открито заявявам – не на интригите в политиката, а на смелото и честно говорене“, обяви Ива Митева и цитира Вацлав Хавел, който призовал любовта и истината да победят омразата и лъжата.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати