Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Иванчева си търси „хора с въображение“ да заместят Кърджилов

Политика

Иванчева си търси „хора с въображение“ да заместят Кърджилов

Иванчева си търси хора с въображение да заместят Кърджилов - Tribune.bg
Снимка:

Буквално до вчера пиарът беше дясната ѝ ръка

„Приятели, търсим хора с въображение и интереси към ПР-а, които да ни помагат с кампанията. Кампанията ни се различава от останалите“, обяви в социалните мрежи осъдената на първа инстанция, но и кандидат-кмет на София Десислава Иванчева.

Обявяването на вакантни позиции идва буквално ден след като известният като дясна ръка на Иванчева пиар Петър Кърджилов съобщи, че няма да се занимава с кампанията им.

Не е напълно ясно какво е довело до драматичния раздор в щаба ѝ. Според самия Кърджилов, той настоял да поеме изцяло комуникацията и координацията в кампанията, но Десислава Иванчева му отказала, поради което решил да се оттегли.

Според обявата на водеща кампания докато е под домашен арест Иванчева: „Такъв случай не е известен в съвременната българска история и кампанията предразполага към креативни послания и творчество“.

Освен това тя обещава на евентуалните си бъдещи служители, че щели да бъдат на страната на „честните, справедливите, набедените и непослушните“.

Освен това според официалната версия бюджет за кампания няма.

„Ще водим кампанията основно във Фейсбук, като ще използваме максимално всички безплатни медийни изяви. Приемаме всякакъв вид помощ - от консултации, до лично творчество и ентусиазъм“, пише тя.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още