Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ивайло Мирчев, ДБ: В добра форма сме, нямаме страх от самостоятелно явяване на изборите

Политика

Ивайло Мирчев, ДБ: В добра форма сме, нямаме страх от самостоятелно явяване на изборите

Ивайло Мирчев, ДБ: В добра форма сме, нямаме страх от самостоятелно явяване на изборите - Tribune.bg
Снимка:

"Демократична България" няма притеснения и страх от самостоятелно явяване на изборите. ДБ е в отлична кондиция, намираме се в много добра форма. Това заяви в "Денят започва" Ивайло Мирчев от "Да, България".

Категоричен е, че не може да се говори за пропуснати ползи след решението на "Продължаваме промяната" да не се явят заедно с ДБ на изборите.

"Ние уважаваме решението на колегите от ПП, но продължаваме да считаме, че правилният път беше да предложим на хората антикорупционна коалиция, да предложим политическа сила, която да гарантира и продължи евроатлантическата ориентация на страната и да ни преведе през кризите", каза той. Сравни България с кораб, който е в бурно море от кризи - икономическа, здравна, военна и наближаваща рецесия.

"Българите очакват лидерство и държавническо поведение. Трябва да предложим решения. Вместо да се занимаваме с дълбочинни социологически изследвания, трябва да преведем кораба през бурите. Това беше целта пред ДБ", уточни Мирчев.

Същественото беше наистина да излезем заедно, да предложим общ политически субект - антикорупционна коалиция, каза още той.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети