Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мирчев оправдава кметове на ДБ с ГЕРБ, защото не строят детски градини

Политика

Мирчев оправдава кметове на ДБ с ГЕРБ, защото не строят детски градини

Мирчев оправдава кметове на ДБ с ГЕРБ, защото не строят детски градини - Tribune.bg
Снимка:

Ивайло Мирчев от ДБ за пореден път се опитва да прехвърли неуспехите на собствените си кметове към ГЕРБ. Този път става дума за строителство на детски градини, чието забавяне се дължи именно на кметове от „Демократична България”

„Тъй като Фандъкова се провали със строежа на детските градини, всъщност ГЕРБ повече от 17 години претърпява тотален провал с детските градини в София. Коалицията обмисляме тези 16 детски градини, които в момента са в застой да се финансират през държавния бюджет”. Това заяви Ивайло Мирчев от ДБ след срещата на коалицията за актуализацията на бюджета.

Забавянето на строителството на детски градини се наблюдава в два столични района, които са под управлението на партията на Христо Иванов.

„В столичните райони „Лозенец“ и „Красно село“ има забавяне на строителството на детски градини, предупреди  кметът Йорданка Фандъкова още миналата  година. „Затова съм обявила и че следващите обекти там ще се строят от Столичната община. Иначе разчитам за всички останали на районните кметове“, допълни тя.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети