Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ивайло Вълчев се регистрира като кандидат на ИТН за кмет на София

Политика

Ивайло Вълчев се регистрира като кандидат на ИТН за кмет на София

Ивайло Вълчев се регистрира като кандидат на ИТН за кмет на София - Tribune.bg
Снимка:

“Самата идея, че ние влизаме в надпреварата, показва, че ние разсъждаваме сериозно. Не олимпийският принцип е това, което ни води. Направили сме своите изчисления, проучвания, мисля, че ще имаме резултати, с които можем да се поздравим”, това заяви Ивайло Вълчев, кандидат на ИТН за кмет на София, предаде репортер на БГНЕС.

Вълчев внесе документи за регистрация и участие в местните избори в ОИК-София.

Вълчев подчерта, че ИТН се явява за първи път на местни избори. “Досега нямаме местно представителство, резултатите сега ще отразят това, което нашите проучвания показват”, каза още Вълчев.

На въпрос на БГНЕС какво ще бъде първото нещо, с което ще се заеме, ако бъде избран за кмет на София, Ивайло Вълчев заяви, че това ще бъде ревизия и преглед на предишното управление, за да се види какво се е направило и откъде да се започне. “Мисля че идеите, които имаме, ще бъдат оценени от хората в месеца, в който имаме време да ги разкажем”, заяви още Ивайло Вълчев.

На въпрос на БГНЕС как приема кандидатурата на Антон Хекимян за кмет на София, Вълчев подчерта, че това не е състезание. “Поставям си чисто професионални въпроси. Ако един шеф на новините на голяма телевизия за един ден се превръща в партиен кандидат, това не поставя ли под съмнение неговата безпристрастност?", попита Вълчев. Той коментира, че не се състезава срещу хора, а идеи.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп