Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ивелин Михайлов бил заплашван от депутати на „Величие“. Подозира, че 5-ма от ПГ ще се отцепят

Политика

Ивелин Михайлов бил заплашван от депутати на „Величие“. Подозира, че 5-ма от ПГ ще се отцепят

Ивелин Михайлов бил заплашван от депутати на Величие. Подозира, че 5-ма от ПГ ще се отцепят - Tribune.bg
Снимка:

Депутати от парламентарната група на „Величие“ са заплашвали един от основателите на партията - Ивелин Михайлов, съобщи той пред БНР: „Има включително и заплахи срещу мен, че ще бъда унищожен...Това, което ще стане първоначално е да ми бъде разрушен имиджът и после да бъда унищожен икономически или физически“.

Лидер на Величие хем за кабинет на ГЕРБ, хем профилът му в Х хакнат

Според идеолога на „Величие“ има двата начина, по които хората стават зависими - да бъдат „купени“ или да му бъдат показани компромати, с които да бъде държан, и „пак му дават пари“.

„Има депутати, които ми казаха, че биха гласували за програмно правителство, ако бъде с трети мандат на ИТН. И ако те решили да ги послушат, да променят - вместо експертно да го кръстят програмно, което ме навежда на мисълта, че по някакъв начин имат някаква договорка“.

Заплахите са дошли след разговор с ръководството на група, каза още Михайлов и обяви, че утре от 10:30 ч. ще направи изявление. На него ще присъстват и депутати, за да потвърдят думите му и информацията за отправени заплахи.

В интервю за „Евроком“ Ивелин Михайлов пък заподозря, че петима ще се отцепят от ПГ на партията. По-рано пред БНТ той изрази мнението, че в парламентарната им група има депутати, които „вече имат договорка със старата власт“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати